Voia să fie cea mai grasă din lume, dar acum slăbește cu o dietă bazată pe sex!

19 octombrie 2016 8:24   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie care suferă de obezitate morbidă s-a hotărât să-și schimbe radical viața. Paty Sanchez a fost într-o relație extrem de toxică. Partenerul ei voia să o îngrașe din ce în ce mai mult, iar ea ajunsese să cântărească 323 de kilograme. Nu se mai putea mișca și și-a dat seama că trebuie să pună capăt relației cu iubitul care voia să o facă cea mai grasă femei din lume.

Acum, Patty Sanchez trăiește o nouă relație de iubire și susține că a slăbit 120 de kilograme datorită ședințelor de yoga, dar și a partidelor de sex. Femeia susține că aceasta este dieta perfectă și se simte din ce în ce mai bine.

„Iubitul meu, Bryan Johnson, mi-a schimbat viața. Nu m-am mai simțit niciodată atât de iubită. Mă face să fiu activă. Înainte să îl cunosc, eram prea grasă să mă mișc. Acum, simt că trăiesc din nou. Avem o viață sexuală foarte aventuroasă. Nu putem să stăm unul fără altul”, a mărturisit Patty Sanchez, pentru metro.co.uk.

Bryan este și el foarte mulțumit de viața lor intimă: „Există unele limitări, din cauza greutății lui Patty, dar pot să spun că facem tot ce este posibil. Suntem chiar foarte kinky”.

Cei doi s-au întâlnit datorită unui site numit „Big Beautiful Women/Femei grase și frumoase”, unde Patty și-a făcut cont după ce s-a despărțit de fostul iubit. 

„Ne-am înțeles din prima. Lui îi plac femeile mai plinuțe și îmi apreciază formele, dar mă încurajează să duc o viață sănătoasă și activă”, a mai povestit Patty.

Mai multe