Angelina Jolie a redefinit stilul vedetelor de cinema. Cele mai bune ținute din 2021

22 decembrie 2021 12:45   Internațional
Ultima actualizare:

Angelina Jolie arată bine în orice! De-a lungul anilor,  actrița în vârstă de 46 de ani, s-a jucat cu stilul vestimentar, trecând de la pantalonii rebeli din piele, la regina covorului roșu. Look-urile ei din anii 2000 erau printre cele mai bune ale epocii, dar există întotdeauna loc de îmbunătățire. În 2021, Jolie s-a angajat să zdruncine lucrurile, reîmprospătându-și garderoba cu piese de dramatice și modele pe care nu oricine are curaj să le poarte.

Cu două proiecte de promovat, thrillerul neo-western Those Who Wish Me Dead și blockbusterul Marvel Eternals, Angelina Jolie a avut multe de pregătit anul acesta și a vrut să profite la maximum de fiecare eveniment. Jason Bolden, stilistul superstar al cărui lucru cu clienți precum Cynthia Erivo, Yara Shahidi și Alicia Keys a dus la unele dintre cele mai memorabile ținute din ultimii ani. În timp ce Angelina Jolie a stabilit mărci preferate precum Ryan Roche, Valentino și Gabriela Hearst, Bolden i-a prezentat ei, dar și lumii întregi, noi etichete și concepte, scrie revista Vogue.

Angelina Jolie a avut ținute memorabile în acest an

Un caz concret: la evenimentul Variety’s Power of Women din octombrie, vedeta a uimit într-o rochie de mătase de la designerul irako-libanez Harith Hashim, un finalist al Premiului Vogue Fashion a cărui estetică romantică s-a îmbrăcat perfect cu gusturile actuale ale Angelinei Jolie.

Rochia superbă a lui Hashim, cu țesătura ei în nuanțe de cafea, a fost fenomenală, la fel ca și setul Balmain, ales pentru premiera Eternals din Los Angeles. Totuși, Jolie și Bolden prețuiesc varietatea, iar următorul lor moment a fost dezvăluit la premiera filmului Eternals la Festivalul de Film de la Roma. Rochia personalizată cu zale argintii de la Atelier Versace a fost sexy, puternică și imposibil de ignorat.

Oricine sugerează că vedetele de film nu sunt viabile în epoca influencerilor trebuie să vadă doar reacția extaziată a mulțimii când Jolie a pășit pe covorul roșu de la Auditorium Parco della Musica. Faptul că era flancată de fiicele Shiloh și Zahara, fiecare în ținute alese din dulapul ei, nu a făcut decât să facă momentul și mai special.

Mai multe