Atac armat în SUA. Un bărbat a ucis 4 oameni și a rănit alți 3

28 decembrie 2021 6:53   Internațional
Ultima actualizare:

Patru persoane au fost ucise, luni, și alte trei rănite, printre care și un ofițer de poliție, în urma unui atac armat care a avut loc în Denver, SUA. Suspectul a fost ucis de polițiști.

Potrivit CNN, scenele de groază au început în jurul orei 17.00, când bărbatul înarmat, care nu a fost identificat public, a împușcat și ucis două femei și a rănit un bărbat în apropiere de centrul orașului Denver, a declarat șeful poliției, Paul Pazen, într-o conferință de presă.

SUA: Atac armat în Denver. Schimb de focuri cu polițiștii

Un alt bărbat a fost împușcat mortal în cartierul Cheesman Park, fiind cea de-a treia victimă decedată, iar cea de-a patra persoană a fost ucisă în orașul vecin Lakewood, unde bărbatul înarmat a ajuns cu mașina, urmărit de oamenii legii.

Bărbatul înarmat a fugit de poliția din Lakewood, când ofițerii au încercat să-l tragă pe dreapta și s-a angajat într-un schimb de focuri cu aceștia. Apoi a fugit, pe jos, și a intrat într-un hotel, unde a împușcat și a rănit un funcționar, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Lakewood, John Romero. Bărbatul a tras din nou în ofițerii de poliție, rănindu-l pe unul dintre ei, înainte ca poliția să-l împuște mortal, mai arată sursa citată.

Mai multe