Ce bine arată Kate Middleton într-o ținută festivă! Rochia ei costă cât un salariu mediu

21 decembrie 2016 9:27   Internațional
Ultima actualizare:

Ducii de Cambridge și prințul Harry au participat la un eveniment festiv, în pragul sărbătorilor de iarnă, în scop caritabil. Kate Middleton (34 de ani) a fost, ca întotdeauna, impecabil îmbrăcată și în ton cu evenimentul la care a participat. Petrecerea a fost găzduită de The Mix and The Heads Together, campania pe care familia regală o susține de ceva vremea și care își propune să elimine stigmatizarea bolilor mentale.

Kate a optat pentru o ținută festivă. Rochia florală, într-o combinație de roșu cu verde, a transformat-o pe ducesă într-o apariție greu de trecut cu vederea. Ținuta ei, semnatăd e designerul Vanessa Seward a costat 720 de lire, deci în jur de 3.800 de lei. Este un nume nou pe care Kate Middleton îl adaugă colecției ei de haine. Vanessa Seward s-a născut în Argentina, a crescut în Londra și s-a mutat la Paris, pe când avea doar 12 ani. Creatoarea de modă a colaborat cu nume mari precum, Chanel, Azzaro și A.P.C (Atelier de Production et de Création).

Kate Middleton, prințul William și Harry s-au implicat activ în această campanie caritabilă. Ei au abordat subiectul bolilor mintale, schimbând astfel cum sunt văzuți oamenii care suferă din pricina acestora. Kate a deplâns de mai multe ori situația copiilor cu probleme mintale, care nu sunt îndeajuns de puternic emoțional pentru a cere ajutor. Deși subiectul este încă tabu, familia regală britanică speră să le deschidă ochii celor care stigmatizează astfel de oameni ca fiind „nebuni”.

Mai multe