Ce gest a făcut o femeie față de Regină, la petrecerea de la palat! Oamenii Majestății Sale s-au panicat

1 iunie 2019 10:04   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Irlanda de Nord și-a trăit visul cu ochii, dar a fost certată pentru asta! Laura-Ann, din Belfast, a publicat imagini de la petrecerea organizată de Regina Elisabeta în grădina Palatului Buckingham, pe pagina sa de Instagram.

Fan înfocat al familiei regale britanice, ea a reușit să îi surprindă în imagini chiar și pe prințul Harry și pe Regină! Mai mult, femeia a încălcat protocolul, oferindui Majestății Sale un buchet de flori. Aceasta s-a asigurat că se află în primele rânduri, atunci când Regina și-a făcut apariția la petrecere. 

Cum a reacționat Regina când a văzut buchetul cu flori

„Comportament standard regal: m-am umflat de prăjituri ca să mă asigur că sunt în primul rând! Normal că am adus și flori! Rugați-vă pentru mine”, a scris Laura-Ann pe Instagram. În timp ce Regina trecea pe lângă ea, femeia și-a luat inima în dinți și i-a dăruit buchetul: „Majestatea Voastră, v-am adus niște flori! Arătați superb în roz astăzi! Vă doresc o zi minunată”. Imediat, Regina a înmânat buchetul cu doamnei însoțitoare, care mai apoi a venti și a certat-o pe Laura-Ann.

Aceasta nu s-a lăsat supărată de incident și a mărturisit că în urmă cu 20 de ani și mama ei i-a dăruit flori Reginei, în timpul unei vizite a Majestății Sale în Irlanda de Nord. Conform protocolului, gestul femeii a fost inadmisibil. Invitații nu au voie să îi dăruiască lucruri sau să o atingă pe Regina Elisabeta, însă în febra momentului, Laura Ann nu a ținut cont de aceste reguli riguroase.

Citește și

Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a nu va renunţa niciodată la tron în favoarea lui Charles

Șapte dintre cele mai ciudate obiceiuri ale Reginei Marii Britanii

Mai multe