Crima șocantă comisă de un român în Germania. Unde a ascuns cadavrul soției după ce a ucis-o

24 octombrie 2024 16:59   Internațional
Ultima actualizare:

crimă comisă de un cetățean român a șocat o lume întreagă. În vârstă de 47 de ani, bărbatul a fost arestat în Germania pentru omor calificat, după ce și-ar fi ucis soția cu sânge rece și i-ar fi ascuns cadavrul într-un mod de-a dreptul cutremurător.

Crima atroce care a șocat o lume întreagă

Polițiștii din Stuttgart, Germania au condus după gratii un cetățean român în vârstă de 47 de ani, după ce și-ar fi ucis soția într-un mod șocant. Bărbatul a fost acuzat de omor calificat, întrucât ar fi ascuns cadavrul femeii în pereții din apartamentul în care cei doi locuiau.

Alerta a fost dată pe 16 octombrie, când rudele au început să se întrebe de ce nu mai primesc niciun semn de la femeie de mai multe luni. După ce a început ancheta, oamenii legii l-au interogat pe bărbatul în vârstă de 47 de ani, însă acesta a fost destul de rezervat în detalii, dând răspunsuri contradictorii. Ulterior, anchetatorii au obținut un mandat de percheziție pentru domiciliul bărbatului și au adus, de asemenea, un câine dresat pentru a căuta posibilele urme ale victimei.

Românul a fost întrebat de polițiști despre dispariția soției sale, însă răspunsurile lui au fost evazive. În cele din urmă, polițiștii au găsit cadavrul femeii zidit în pereții apartamentului, lucru care a șocat o mulțime de oameni.

Ancheta se află în desfășurare

Potrivit publicației Bild, un purtător de cuvânt al poliției din Stuttgart, Germania a declarat că anchetatorii au deschis un zid din locuință și au descoperit un cadavru într-un spațiu gol. Bărbatul a fost imediat imobilizat și condus în arest.

„Când au deschis un zid, anchetatorii au descoperit un cadavru într-un spațiu gol și l-au reținut pe suspect”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Stuttgart, Germania.

Ancheta în privința dispariției și moartea femeii continuă, iar principalul suspect până în acest moment rămâne soțul acesteia. Individul a fost arestat, iar în acest moment se află în custodia poliției, în timp ce anchetatorii încearcă să facă reconstituire în ceea ce privește tragicul eveniment.

Mai multe