Cum este să dormi într-o cameră cu pereți din sticlă. Doi tineri au încercat: „Am fost total nepregătiți”

3 septembrie 2024 5:56   Internațional
Ultima actualizare:

Doi tineri influenceri au povestit pe rețelele sociale experianța lor din Ibiza, unde au acceptat provocarea de a dormi o noapte într-o cameră cu pereți din sticlă. Cei doi au mărturisit că au fost „super nepregătiți”, „complet vulnerabili.

O experiență „la vedere”

Creatorii de conținut de călătorie Margaret și Corey Bienert au împărtășit pe TikTok imagini din experiența lor în camera neconvențională de la un hotelul din Ibiza.

Aventurierii au acceptat provocarea personalului unității de cazare care le-a oferit gratuit 24 de ore într-o cameră cu pereți din sticlă transparentă.

Situată chiar la intrarea în hotel, Margaret și Corey au avut parte de o experiență total inedită. La final ei au spus că au fost total nepregătiți pentru aceasta.

Într-un clip postat pe TikTok, tânăra a descris camera și a arătat imagini cu ea și soțul ei din timpul scurtei dar intensei șederi din camera transparentă din Ibiza.

„Am fost foarte nepregătiți pentru această experiență”

Când spun cameră de hotel cutie de sticlă, mă refer literalmente la o cutie din sticlă aflată în holul hotelului. Am fost foarte nepregătiți pentru această experiență. Tot ceea ce știam a fost că, atunci când îți rezervi șederea la acest hotel, poți sta o noapte gratuit în acea cameră. Mi s-a părut o idee distractivă, așa că am vrut să încerc", a povestit Margaret.

În filmulețul devenit viral pe TikTok, Margaret și Corey apar întinși pe pat, în timp ce alți turiști trec pe lângă ei prin holul hotelului sau se opresc la recepție. Mulți chiar i-au și fotografiat.

În timpul șederii pe timpul nopții, cuplul a descoperit un alt mare inconvenient. Luminile nu s-au stins niciun moment.

„Am aflat că luminile nu se sting niciodată, așa că practic ești expus toată noaptea. Am realizat că e un hotel cu concept artistic, așa că oricine stă aici face parte din display-ul de artă", a continuat tânăra, potrivit People. Cei doi soți au avut, însă, o baie privată, cu toaletă și duș. 

Mai multe