Dansatoare româncă, bătută cu bestialitate de mai mulți bărbați, în Italia

11 februarie 2019 9:05   Internațional
Ultima actualizare:

Scene șocante în Cremona, Italia! O dansatoare româncă a fost bătută crut de mai mulți bărbați. Agresorii au intrat peste tânăra de 33 de ani în casă, în apartamentul ei de pe strada Volturno, regiunea Lombardia.

Alexandra a depus o plângere la poliție și a postat pe Facebook mai multe fotografii cu rănile și vânătăile pe care le-a căpătat după ce a fost bătută. Românca le-a spus carabinierilor că mai mulți bărbați necunoscuți au intrat peste ea în casă și au bătut-o cu bestialitate. Femeia a mărturisit că nu își amintește nimic, potrivit observator.tv.

Românca nu își amintește nimic

„Nu-mi amintesc nimic, doar umbra a doi bărbați și apoi, când m-am trezit, era plin de sânge peste tot”, a declarat românca. Alexandra este dansatoare în cluburile de noapte din Italia. Femeia a fost dusă de urgență la Spitalul Maggiore, pe 6 februarie. A fost externată a doua zi.

Polițiștii cred că tânăra a fost victima unei răzbunări, dar nu este exclusă nici varianta unui atac ce avea ca scop tâlhăria. Alexandra le-a spus carabinierilor că îi lipsesc 200 de euro din portofel. 

Mai multe