Donald Trump, primul interviu după ce a plecat de la Casa Albă: "Puteți spera că voi candida din nou!"

1 aprilie 2021 9:39   Internațional
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte american Donald Trump a acordat primul interviu după ce a părăsit Casa Albă. Intervievator a fost nora lui, Lara Trump, producător tv și soția lui Eric Trump, cel mai mic băiat al fostului președinte SUA

Donald Trump a vorbit despre temele sale favorite, că alegerile au fost fraudate sau că rețeaua Twitter, care i-a șters contul, este plictisitoare. El a dat de înțeles că ar putea candida din nou în 2024. Primele declarații publice ale lui Donald Trump, după o pauză de două luni, au fost practic o continuare a ultimelor declarații pe care le-a făcut înainte de a părăsi Casa Albă: că a câștigat alegerile în statul Pennsylvania, că alegerile au fost fraudate, că alegerile au fost „o rușine, avem un sistem de vot la nivelul țărilor din lumea a treia”.

Donald Trump acuză presa că îl tratează diferit pe Joe Biden

„Iar tipul ăsta (Joe Biden - n.r.) cade de trei ori, ultima oară nici nu se mai poate ridica, nu știa nici unde naiba se află și n-a apărut nici măcar la știrile de seară”, a declarat Donald Trump, potrivit Digi24.

Republicanul a acuzat presa că îi tratează diferit, dar a avut și un cuvânt bun despre Joe Biden: „Sper că e bine, sper că e într-o formă bună”. Mai mult, Trump a lăsat de înțeles că vrea sa mai candideze în funcția de președinte.

Lara Trump: - Putem să sperăm că-l vom vedea pe Donald Trump candidând din nou în 2024?

Donald Trump: - Puteți spera, da. Ne iubim țara. Toți datorăm ceva țării, iar acum trebuie să o ajutăm.

Mai multe