Imagine emoționantă cu William și o victimă a incendiului din Londra! Cum a alinat-o prințul

19 iunie 2017 9:05   Internațional
Ultima actualizare:

O imagine cu Prințul William (34 de ani) îmbrățișând o femeie, victimă a infernului din Grenfell Tower, a făcut înconjurul lumii. Fotografia publicată de Sunday Mirror îl arată pe prinț alinând o supraviețuitoare sfășiată de durere.

William a ignora protocolul regal și a îmbrățișat-o pe Fatima Jafari (78) care își caută soțul dispărut, pe Ali Yawra (82 de ani). Acesta se afla în  Grenfell Tower atunci când a pornit incendiul devastator. Bărbatul a fost ultima oară văzut în lift, în timp ce încerca să scape de flăcările ucigașe, iar de atunci e dat dispărut, potrivit Daily Mail.

— AdeLOVE (@adelovecom) June 18, 2017

Femeia a plâns în brațele prințului William și i-a povestit calvarul prin care a trecut. Acesta a luat-o în brațe și a încercat să o liniștească, asigurând-o că va face tot posibilul să-i găsească soțul. 

Fotografia a fost făcută în momentul vizitei Reginei și a Prințului de vineri (16 iunie), atunci când aceștia au trecut pe la locul tragediei, iar apoi au vorbit cu victimele. Sâmbătă (17 iunie), poliția britanică a anunțat că bilanțul tragediei ar putea crește la 58 de morți. 

Mai multe