Kate Middleton, schimbare de look subtilă! Ducesa de Cambridge s-a dus singură la muzeu

20 mai 2021 12:24   Internațional
Ultima actualizare:

Ducesa de Cambridge a vizitat muzeul Victoria and Albert, miercuri (19 mai), care nu se află prea departe de casa ei din Palatul Kensington. Kate Middleton (39 de ani) a afișat un look fresh. Soția prințului William pare că și-a schimbat subtil nuanța părului.

De-a lungul anilor, Kate Middleton și-a menținut o culoare naturală a părului. Acum, ea a adăugat șatenului o serie de șuvițe subtile de culoarea caramelului, perfecte pentru venirea verii, care îi scot în evidență trăsăturile.

Recent, ea a fost în vizită la muzeul Victoria & Albert. Deși în trecut a fost cu soțul ei, prințul William, dar și cu cei trei copii ai lor, de data aceasta ducesa a ales să se ducă singură.

Kate Middleton a marcat redeschiderea galeriilor

Kate Middleton a ieșit singură miercuri (19 mai), pentru o vizită la unul dintre muzeele ei preferate. Ducesa de Cambridge, care a studiat istoria artei în facultate, a fost la muzeul V&A. Ea a făcut vizita ca patron regal pentru a marca redeschiderea galeriei și a multor alte muzee care au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru această vizită, Kate a ales 

o rochie midi Alessandra Rich plisată de culoare roșie, inspirată din silutele anilor '30, o poșetă tip clutch, pantofi stiletto negri de la Jennifer Chamandi și bijuterii din aur. De asemenea, ducesa s-a conformat în continuare regulilor impuse pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19 și a purtat o mască de culoare neagră, pe timpul întregii vizite.

Kate a vizionat Raphael Court, care a fost supus unei renovări de nouă luni pentru a marca 500 de ani de la moartea artistului. Ea a auzit despre renovări și despre noua abordare interpretativă a centrului, care oferă o experiență digitală la fața locului și care transformă modul în care vizitatorii experimentează The Raphael Cartoons. Desenele animate au fost împrumutate V&A din Royal Collection de către Regina Elisabeta, potrivit revistei People.

Ieșirea solo a ducesei vine la o săptămână după ce ea și prințul William au avut un angajament comun în Wolverhampton pentru a participa la sesiuni de bunăstare cu grupuri de tineri, chiar participând la jocuri de fotbal și lecții de tir cu arcul. 

Mai multe