L-au ucis de dragul like-urilor! Doi tineri s-au filmat aruncând un bărbat de pe un pod

10 aprilie 2019 9:27   Internațional
Ultima actualizare:

Un nou trend șocant lansat pe rețelele sociale a luat viața unui om, în Ucraina. Doi bărbați au aruncat un individ de pe un pod, pentru a face un videoclip „amuzant”. Criminalii nu îl cunoșteau pe bărbatul pe care l-au omorât.

În imaginile șocante surprinse de agresori se vede cum bărbatul de 48 de ani se ține cu disperare de bara podului, înainte de a fi aruncat în râul Dnipro, din Ucraina. Criminalii l-au aruncat în apă de la o înălțime de aproximativ 4 metri. Bărbatul nu a reușit să mai ajungă la mal. Polițiștii ucraineni au avertizat că acest trend de o cruzime neobișnuită a început pe rețelele de socializare. În goana după vizualizări, oamenii recurg la gesturi nesăbuite, care uneori se termină tragic. 

Bărbatul a fost bătut înainte de a fi aruncat în râu

„Poliția din Dnpiro a reținut doi nenorociți, unul născut în 1993, celălalt în 1996, care au aruncat un străin în apă, pentru a filma totul cu telefonul. Bărbatul a fost ucis”, a scris vicepreședintele Poliției din Ucraina, Vyacheslav Abroskin. Cei doi criminali le-au spus anchetatorilor că și-au dorit să facă un videoclip „amuzant”, pe care să-l posteze pe rețelele sociale. Filmulețul a fost făcut la un restaurant din Dnipro, care e este construit deasupra unui rău. Potrivit martorilor, bărbatul a fost bătut înainte de a fi aruncat în râu. 

Mai multe