Lecție de eleganță! Kate Middleton, strălucitoare din cap până în picioare la un eveniment cultural

28 februarie 2017 7:55   Internațional
Ultima actualizare:

Ducesa de Cambridge a uimit audiența prezentă la petrecerea organizată de Regina Elisabeta, luni seară (27 februarie),la Palatul Buckingham din londra. Kate Middleton și Prințul William au fost gazdele acestui eveniment, care a fost o celebrare a legăturii strânse dintre India și Marea Britanie.

Pentru acest eveniment special, Kate Middleton a arătat ca o adevărată prințesă modernă. Ducesa de Cambridge a optat pentru o ținută strălucitoare, dar de bun gust. Rochia de culoare metalică, semnată de Erdem Rhona, accesorizată cu o pereche de pantofi strălucitori Oscar de la Renta, în valoare de 700 de euro și cu cercei marca Anita Dongre - un designer indian pe care Kate Middleton îl apreciează foarte tare.

Rochia purtată de Kate Middleton a fost foarte apreciată chiar și de criticii acesteia. Ținuta strălucitoare- cu un subtil imprimeu floral, lungă până după genunchi- denotă rafinament și eleganță. Liniile fluide ale rochiei i-au evidențiat silueta suplă, fără a încălca, însă, protocolul regal. 

Petrecerea a fost organizată de Regina Elisabeta a Marii Britanii, însă gazdele evenimentului și cei care i-au întreținut pe invitați au fost Kate și William, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Neobosiți, ducii de Cambridge au vorbit cu fiecare oaspete în parte și le-au arătat frumusețile palatului. La eveniment au participat multe nume sonore din lumea culturală a Indiei, printre care actrița Ayesha Dharker, Kunal Nayyar (actor cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Big Bang Theory”),legenda cricket Kapil Dev, muziciana Anoushka Shankar - fiica legendarului Ravi Shankar- și soțul ei, regizorul Joe Wright. 

Mai multe