Mădălina le-a dat de furcă! Cum a reușit un model OnlyFans din România să păcălească statul italian cu 1,5 milioane de euro

7 octombrie 2024 15:29   Internațional

Mădălina Ioana Filip, cunoscută sub numele de scenă "Mady Gio", una dintre vedetele platformei OnlyFans, se află în centrul unei anchete pentru evaziune fiscală, suma în discuție fiind de aproximativ un milion și jumătate de euro.

Autoritățile fiscale din Italia au început să o investigheze după ce au observat o discrepanță semnificativă între stilul său de viață extravagant, afișat public, și declarațiile de venituri modeste, de doar câteva mii de euro, pe care le-a depus la fisc.

Mady Gio, care trăiește în Italia de la vârsta de 12 ani, și-a mutat rezidența în Elveția în 2022, în încercarea de a beneficia de un regim fiscal mai avantajos.

Cu toate acestea, în urma unui control fiscal amănunțit, autoritățile italiene au descoperit că aceasta nu a obținut niciodată rezidența fiscală elvețiană. Mai mult, în ciuda stilului de viață luxos pe care îl expunea în public, Filip a declarat venituri de puțin peste 50.000 de euro.

Ce acuzații îi aduc Mădălinei autoritățile din Italia

Conform unui raport publicat de Tg24.sky, în urma finalizării anchetei, fiscul italian a sesizat Parchetul din Busto Arsizio, acuzând-o pe româncă de fals în declarații pentru anul 2022 și de evaziune fiscală, suma totală neplătită fiind de peste 1,5 milioane de euro.

Aceste venituri provin în mare parte din abonamentele plătite de urmăritorii săi pe platforma OnlyFans. În plus, autoritățile au acuzat-o și de neplata "taxei etice" obligatorii în Italia pentru cei care produc și distribuie materiale pornografice.

În vârstă de 29 de ani, Mădălina Ioana Filip a ajuns în Italia la 12 ani, unde a crescut în orașul Varese. Înainte de a deveni faimoasă pe OnlyFans, a lucrat ca chelneriță în restaurantul familiei sale.

Transformarea sa a fost radicală după succesul obținut pe platforma de conținut pentru adulți, despre care a discutat în mai multe emisiuni de televiziune și radio din Italia.

Românca spune că nu regretă nimic

Într-o intervenție radio din 2022, Mady Gio a afirmat că nu regretă nicio clipă decizia de a deveni creatoare de conținut pentru adulți:

"Regrete? Nici vorbă. Mi-ar fi plăcut să încep chiar mai devreme. Am fost chelneriță timp de 10 ani în restaurantul familiei mele. Toată lumea de acasă este fericită, inclusiv străbunica mea. Ea mereu spune că, atâta timp cât nu fac rău nimănui și îmi plătesc taxele, totul este permis".

Mady Gio a mai dezvăluit că este divorțată: "Am fost căsătorită înainte să intru pe OnlyFans, dar acum sunt singură. Totuși, eu și fostul meu soț suntem în relații foarte bune. El este managerul meu și face o treabă excelentă. După divorț, am organizat chiar și o petrecere de divorț."

Mai multe