Imagini interzise cu Mariana Moculescu! Goală și sexy, a înnebunit bărbații pe OnlyFans

Mariana Moculescu are 56 de ani, însă nu are niciun fel de inhibiții în a-și arăta trupul dezgolit. Fosta soție a lui Horia Moculescu face o căruță de bani din Onlyfans și nu ezită să posteze imagini deocheate pe rețelele de socializare. 

Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală
Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală

Mariana Moculescu a publicat imagini incendiare pe rețelele de socializare

Mariana Moculescu nu s-a dezbrăcat doar de haine, ci și de inhibiții, întrucât în urmă cu ceva timp, aceasta și-a creat cont pe o platformă pentru adulți, acolo unde postează imagini deocheate, contra unei sume de bani. Se pare că fosta soție a lui Horia Moculescu a decis să fie generoasă și cu cei care nu au abonament pe contul său de Onlyfans, dar care își doresc să o vadă în toată splendoarea, așa că a făcut publice mai multe imagini în mediul online, în care apare complet dezbrăcată.

WhatsApp Image 2024 05 22 at 12 18 30 jpeg

În cadrul unui interviu pe care ni l-a acordat în urmă cu ceva timp, Mariana Moculescu spunea că își dorește să devină milionară, iar atâta timp cât bărbații contribuie financiar, aceasta este deschisă să le ofere imagini și filmulețe erotice. Domnii curioși să o admire pe platforma Onlyfans, trebuie să plătească 20 de dolari pentru a avea acces timp de o lună la conținutul brunetei, urmând ca apoi să reînnoiască abonamentul.

  „Prima săptămână este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Conținutul postat va fi << adult>>”, ne-a declarat Mariana Moculescu, în urmă cu ceva timp. 

Cum a decis Mariana Moculescu să devină creatoare de conținut pe Onlyfans

Prima dată a devenit vedetă pe TikTok, iar ulterior și-a dat seama că ar avea succes și pe platformele pentru adulți, așa a decis Mariana Moculescu să devină creatoare de conținut pe Onlyfans. 

„Îmi place să fac TikTok-uri. Am nevoie de 10.000 de urmăritori pe această platformă. Am cont pe TikTok de 2 ani, dar am intrat live doar de o săptămână. Este un trend pe TikTok cu muzica afro. Am făcut la un filmuleț cu mine, în 24 de ore, 60.000 de vizualizări”, a mai mărturisit aceasta pentru Click, cu ceva timp în urmă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net