De ce a ajuns Mariana Moculescu să se certe cu fiica ei, Nidia. Ce spune despre Horia Moculescu: „Sarcastic până la umilire”

#Exclusiv Click!

Relația dintre Mariana Moculescu și fiica sa, Nidia (34 de ani), părea că merge pe un făgaș normal. Însă, se pare că relația lor: mamă – fiică este una destul de oscilantă, deoarece acum se ceartă – acum se împacă. Cam așa e în toate familiile! Așa s-a întâmplat și recent când fosta soție a lui Horia Moculescu a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care își întreba fiica în mod public de ce a blocat-o pe telefon. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că acum s-a împăcat cu fiica sa după ce a șters mesajul de pe contul său de socializare și că a ajutat-o gestul făcut în mediul online. Mai mult, Mariana Moculescu a vorbit și despre Horia Moculescu, dar și despre OnlyFans, platforma de adulți care i-a adus o mulțime de fani și abonați.

„Sâmbăta dimineața la ora 8.00 am avut un vis foarte straniu din care m-am trezit imediat. Am simțit fizic în vis că am fost iradiată. Mai târziu, am căutat-o pe Nidia pe Whatsapp cu video și i-am vorbit despre acest vis, dar între timp au apărut titluri de <ziar> cu impresiile mele despre Gină Pistol și Smiley, lucru nedorit de mine, iar Nidia atunci m-a blocat pe Whatsapp. Mi-a fost de folos să anunț pe Facebook că am fost blocată de Nidia că imediat după m-a deblocat și am vorbit prin mesaje cu ea”, a spus Mariana Moculescu pentru Click!

Amintirile o răscolesc

Mariana Moculescu a fost căsătorită cu Horia Moculescu. Sursă: Facebook
Mariana Moculescu a fost căsătorită cu Horia Moculescu. Sursă: Facebook

Mariana Moculescu a intrat în centrul atenției în anul 2000 în momentul când a divorțat de Horia Moculescu, unul dintre cei mai mari compozitori din România, după 11 ani de căsătorie. Însă, chiar dacă timpul a trecut, se pare că bruneta încă nu a reușit să îl uite pe artist, mai ales că în toți acești 24 de ani de la separare, cei doi s-au certat de multe ori. În prezent, Mariana Moculescu păstrează o relație decentă cu Horia Moculescu și chiar glumește uneori, spunând tot felul de lucruri interesante legate de relația dintre cei doi. 

„Pe Horia nu l-am mai văzut de foarte mult timp, dar mi-aș dori să-l revăd! Mi-e dor de personajul său impunător și sarcastic până la umilire doar că eu nu sunt submisivă, ci dominantă”, ne-a spus bruneta.

După separarea de Horia Moculescu, Mariana a plecat în străinătate să își găsească sufletul pereche însă...ghinion! Așa că s-a întors în țară unde a ales să își facă un cont cu poze pentru adulți de unde câștigă bani. Cu un simț al umorului foarte dezvoltat, Mariana Moculescu ne-a mărturisit că nu exclude varianta de a avea un nou iubit și, cine știe, poate din fanii ei de pe OnlyFans se găsește vreun pretendent care să-i câștige și inima. 

 „Mi-ar prinde bine să am niște fani pe pagină. Este un abonament mic doar 10 $, nu este mult. Poate îmi găsesc jumătatea pe acolo! Poate se îndrăgostește vreun fan de mine și mă ia de soție”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net