Mariana Moculescu i-a făcut praf pe Delia și Connect-R, după ce au lansat o melodie împreună: „Muzică proastă”

Delia se bucură de un an extraordinar, atunci când vine vorba despre cariera muzicală! Iar artista tocmai a lansat un nou single, deja extrem de apreciat de către publicul din țara noastră. Melodia „Fără Te merau” a atras o mulțime de aprecieri din partea fanilor, însă, o persoană anume are o părere complet diferită: Mariana Moculescu

Comentariul Marianei Moculescu lăsat pe pagina Deliei
Comentariul Marianei Moculescu lăsat pe pagina Deliei

Delia are un an de succes, atunci când vorbim despre cariera ei muzicală! Piesele și colaborările ei din ultima perioadă au atras atenția publicului din țara noastră, iar popularitatea artistei pare să fie le cote maxime. Ei bine, în urmă cu numai 2 zile, Delia și-a lansat un nou single, alături de nimeni altul decât Connect-R, intitulat „Fără Te merau”. Iar videoclipul deja a depășit jumătate de milion de vizualizări pe YouTube, iar majoritatea comentariilor sunt unele pozitive.

Ei bine, pe anunțul făcut de către Delia pe Facebook despre lansarea melodiei, o altă personalitate cunoscută din țara noastră a dorit să scrie un comentariu. Iar opinia acesteia a surprins internauții din țara noastră! Este vorba despre nimeni alta decât Mariana Moculescu, care a lăsat un comentariu la postarea Deliei. „Muzică proastă. Păcat de bani”, a scris Mariana Moculescu, spre surprinderea fanilor de pe Facebook.

Delia și Connect-R, împreună în aceeași piesă

Deși putem fi surprinși să auzim că doi artiști de calibrul lor nu au mai colaborat până acum, se pare că „Fără Te merau” este prima dată când Delia și Connect-R cântă împreună, în aceeași piesă. Videoclipul este o adevărată explozie de culoare, fiind regizat și filmat de către Bogdan Daragiu, iar producția video aparține celor de la Luca’s Art Film. Piesa a fost compusă de către Delia și Alex Cotoi, în timp ce versurile sunt scrise de către Delia și Connect-R.

Între timp, o altă piesă a Deliei sparge recorduri în mediul online. Interpretarea artistei a piesei „Bella Ciao”, drept video tribut pentru serialul Casa del Papel deja se apropie cu pași repezi de 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net