Cât te costă dacă vrei să aduci în România o mașină din Germania. Câți bani dai pentru transport

În ziua de astăzi, când totul pare să fie din ce în ce mai scump, fie că vorbim despre prețul unor alimente banale, sau despre costurile facturilor, toți românii încearcă să găsească modalități de a reduce cheltuielile. Iar atunci când vrem să ne cumpărăm o mașină, a devenit deja un fel de tradiție să achiziționăm în Germania, deoarece există ideea că putem cumpăra un produs mai ieftin și mai bine produs. Însă, care este costul real la care vom ajunge?

Cât costă să aducem o mașină din Germania / foto: Shutterstock
Cât costă să aducem o mașină din Germania / foto: Shutterstock

Simțim cu toții, cu siguranță, că prețurile au scăpat complet de sub control, în ultima perioadă. Fie că vorbim despre costul alimentelor, care pare să crească de fiecare dată când mergem la supermarket, ori despre facturile din ce în ce mai greu de plătit, viața este din ce în ce mai scumpă, în general.

Ei bine, în aceste condiții, toți românii încearcă să mai reducă din cheltuieli, acolo unde pot. Iar potrivit celor de la cancan.ro, atunci când vrem să ne cumpărăm o mașină, mulți dintre noi apelăm la piața auto din Germania, deoarece avem impresia că vom cumpăra un produs mai bun, cât și ceva mai ieftin.

Însă, chiar este acest lucru și adevărat? Ei bine, potrivit calculelor, putem fi surprinși de cum stau lucrurile în realitate. Desigur, deși prețurile mașinilor pot fi mai mici în Germania, iar acestea pot fi într-o stare tehnică mai bună, transportul nu este deloc gratuit! De exemplu, dacă doriți să plecați din București la Nurenberg, puteți da chiar și 200 de euro pe transport! Iar când vine vorba despre cazare, prețurile pentru o singură noapte la hotel pornesc de la 50 de euro!

Cât plătim pentru a aduce în țară o mașină din Germania

Ei bine, dacă nu intenționați să vă întoarceți în țară la volanul noii mașini, se mai adaugă costuri! Evident, în primul rând, vorbim despre biletul de întoarcere în România, deci, din start, vă veți apropia de alți 200 de euro cheltuiți pe avion! Apoi urmează cheltuielile pe trailer-ul care va aduce mașina!

De obicei, prețurile minime pe care le veți găsi pentru asemenea servicii se situează în jurul sumei de 400 - 500 de euro. Iar chiar dacă vă gândiți să conduceți în noua mașină până acasă, tot vă sunt necesare numerele roșii de tranzit. În general, dacă cumpărați automobilul de la un dealer auto, acesta poate ajuta cu obțienerea acestora. Lucrurile stau diferit dacă cumpărați de la o persoană fizică, unde va trebui să plătiți între 150 și 300 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net