Ce relație are Nadia Comăneci, în realitate, cu mama ei: „Era fericită că scăpa de mine”

Ultima actualizare:

Indiferent câți ani trec de la performanța istorică înregistrată de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice, aceasta rămâne una dintre cele mai bine cunoscute, cât și îndrăgite, nume din țara noastră! Ei bine, un subiect despre care se vorbește mai puțin, este ce relație există, de fapt, între Nadia Comăneci și mama ei? Ei bine, românca vorbit despre acest subiect, în trecut!

Nadia Comăneci alături de mama ei / foto: Facebook
Nadia Comăneci alături de mama ei / foto: Facebook

Deja au trecut decenii întregi de la performanța istorică înregistrată de către Nadia Comăneci, care a transformat-o într-o legendă a sportului românesc. În anul 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia Comăneci reușea să primească primul 10 din istoria gimansticii, iar de-a lungul competiției, ea a reușit să câștige această notă de nu mai puțin de 7 ori. După cum putem fi cu toții de acord, indiferent câți ani trec de la acel moment incredibil, numele gimnastei rămâne unul dintre cele mai faimoase, cât și îndrăgite, din țara noastră!

Cu toate acestea, deși a fost în atenția publicului mondial de atât de multă vreme, nu foartă multă lume cunoaște detalii despre una dintre cele mai importante persoane din viața Nadiei Comăneci: mama sa. Pe numele ei, Ștefania-Alexandrina Comăneci, mulți români s-au întrebat ce fel de relație există între cele două. Ei bine, în cartea sa, gimnasta a vorbit mai pe larg despre relația dintre ea și mama ei. Iar cele două se înțeleg perfect împreună, având o relație extrem de strânsă.

Ce relație are Nadia Comăneci, în realitate, cu mama ei

„Aveam foarte multă energie. Mama a încercat să găsească o variantă prin care să-mi consum energia în condiții mai sigure. Să las în pace copacii, casele și alte obiecte. În Onești se deschisese o mică sală de sport de către familia Simionescu. La șase ani și ceva, am intrat pentru prima dată în ea și am descoperit paralelele mai interesante decât bătătorul de covoare și saltelele care mă ajutau să nu mă mai julesc”, scrie Nadia Comăneci, în cartea ei.

„Acolo, sub îndrumarea antrenorului Marcel Duncan, am învățat să fac prima rostogolire, prima roată, prima prindere la bară. Mă jucam și învățam totodată. Mama era fericită că scapă pentru câteva ore de mine și putea să-și vadă liniștită de treburile casnice”, a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net