Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj Simonei Halep, după suspendarea de 4 ani: „O iubim cu toții”

Ultima actualizare:

Decizia extrem de severă de suspendare a Simonei Halep (31 de ani), care implică patru ani de absență din tenis, a șocat multe vedete, iar zeci de voci importante ale sportului românesc au reacționat. Printre acestea s-a numărat și Nadia Comăneci (61 de ani), care i-a transmis un mesaj emoționant jucătoarei de tenis.

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Simona Halep / Foto: Instagram
Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Simona Halep / Foto: Instagram

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep (31 de ani), a fost suspendată patru ani, marți, 12 septembrie, de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Această decizie a șocat multe celebrități, printre care și Nadia Comăneci (61 de ani). Legendara gimnastă, supranumită și Zeița de la Montreal, nu a dorit să comenteze decizia Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului, dar i-a transmis un mesaj emoționant jucătoarei de tenis:

Nadia Comăneci, alături de Simona Halep

„O îmbrățișez cu mare drag. Să fie puternică, să fie mândră pentru ce a făcut și face în continuare pentru România. Este iubită, o iubim cu toții. Cred că are putere să revină, absolut”, a transmis Nadia Comăneci, potrivit Antena3.ro.

Și nu doar atât. La scurt timp după primirea verdictului crunt, Simona Halep a oferit prima reacție prin intermediul unei postări pe rețelele ei de socializare, unde, Nadia Comăneci, una dintre cele mai emblematice figuri ale sportului românesc, i-a transmis un alt mesaj scurt jucătoarei de tenis, format din 7 emoticoane cu inimi, arătând că este în continuare alături de sportivă în toată această luptă pe care o duce de aproximativ un an.

Printre alte voci importante ale sportului românesc care au reacționat la aflarea veștii de suspendare a Simonei Halep, s-a mai numărat și Ilie Năstase (77 de ani), primul lider din istoria ATP. Acesta este nemulțumit de decizie și consideră că suspendarea ar fi așa de dură pentru că sportiva este româncă:

„Drastic! Sharapova a făcut mai mult și a luat doar un an și un pic. În fine. Probabil, dacă era americancă nu avea parte de acest tratament. Are șanse, nu uită tenisul atât de repede. Oricum, cred că va face apel, am înțeles că ar putea să fie doi ani... Să vedem ce va urma. Repet, e prea drastic, nu cred că... Să sperăm că va fi bine pentru Simona, până la urmă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net