Mariana Moculescu o face praf pe Loredana Groza, după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu: „Gestul tău e o prostie”

Ultima actualizare:

Loredana Groza (53 de ani) a participat la ediția aniversară a Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, Mamaia 60. În ultima seară a acestui eveniment, artista a susținut un recital de zile mari alături de bandul său, Agurida. În plus, ea a cântat, pentru prima dată, alături de celebrul compozitor Horia Moculescu (86 de ani), acesta acompaniind-o la pian. La final, cântăreața a făcut un gest prin care și-a dorit să-și arate admirația față de compozitor, însă fostei soții a acestuia nu i-a picat deloc bine și a ținut să o taxeze în mediul online, exprimându-și indignarea față de ceea ce a făcut Lori.

Mariana Moculescu a critiat-o dur pe Loredana Groza. Foto: Click.
Mariana Moculescu a critiat-o dur pe Loredana Groza. Foto: Click.

Mariana Moculescu a făcut-o praf pe Loredana

Gestul Loredanei, acela de a îngenuchea în fața lui Horia Moculescu, i-a adus cântăreței critici dure din partea Marianei Moculescu. Aceasta a făcut-o praf pe artistă, printr-un mesaj pe care l-a postat pe pagina ei de Facebook. „...Dragă, revino-ți!, te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!", a scris Mariana Moculescu pe rețeaua de socializare.

După care, Mariana a continuat cu o altă postare acidă: 

„Prin anii '90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia... Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat...practic fără niciun strop de voce...Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood.

Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli...”

Loredana a îngenuchiat în fața lui Horia Moculescu. Foto: Click.
Loredana a îngenuchiat în fața lui Horia Moculescu. Foto: Click.

Un moment mult așteptat de Loredana

Pentru Loredana, conform propriilor declarații, faptul că a avut ocazia să cânte cu Horia Moculescu a fost un vis împlinit.

Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu.

Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!”, a spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net