Răzbunarea supremă a Marianei Moculescu, după ce a fost la un pas să ia bătaie într-un celebru SPA

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mariana Moculescu s-a răzbunat și a anunțat nu mai vrea să mai frecventeze spa-ul unde a fost pe punctul să fie luată la bătaie, în a doua zi de Crăciun! Mariana e pe calmante de la scandalul cu pricina.

cub mariana moculescu png

A fost scandal monstru în a doua zi de Crăciun la un spa de lux din București! Protagonista a fost Mariana Moculescu, care a mers, ca tot omul, să se relaxeze în a doua zi de Crăciun la piscina de lux pe care o frecventa de mai bine de șapte ani.

Ajunsă la fața locului, fosta nevastă a lui Horia Moculescu a dat cu ochii de o turistă din Israel, care se plimba nestingherită prin spa cu adidașii murdari. S-a declanșat un scandal monstru, care s-a lăsat și cu intervenția Poliției, chemată chiar de către Mariana, care a sunat, revoltată, la 112.

Polițiștii i-au dat dreptate turistei din Israel, spre uimirea totală a Mirianei, care a fost scoasă drept țap ispășitor și chiar a fost pe punctul să fie amendată că a declanșat un ditamai scandalul și că pune pe fugă turiștii din hotel.

Mariana Moculescu și-a vărsat și ea năduful pe rețelele de socializare, iar trei zile după scandal nu a mai fost bună de nimic. A luat calmante cu pumnul și a vrut să cheme Ambulanța acasă.

S-a pozat pentru ultima oara sexy, la piscină!

Am luat un pumn de calmante pentru nervi! Am fost gata să chem Salvarea pentru că m-am simțit foarte rău! Mi-am luat pastile pentru inimă și pentru ficat din cauza stresului provocat de Poliție, turista israeliană și personalul spa-ului.

Astfel se întâmplă în România dacă vrei să te relaxezi, plătești un ban și vine o străină, din nu știu care colț de lume, murdară, obraznică și sfidătoare care se ... (scuzaţi) pe români și pe regulile lor impuse de sănătate publică.

Nu eram doar eu în spa, eram multe persoane chiar și copii. Ne-a pus tuturor sănătatea în pericol. Doar eu am fost sesizată de o altă clientă cu privire la acest aspect și doar eu am luat atitudine. Iau o groază de medicamente pentru a mă liniști după agresivitatea și mișelia celor implicați.“, a ținut să explice Mariana Moculescu.

Drept răzbunare, Mariana a anunțat că nu va mai pune vreodată piciorul în spa-ul unde a mers timp de șapte ani. Fosta soție a lui Moculescu, care este, mai nou, și vedetă pe OnlyFans, a postat câteva poze extrem de sexy, făcute chiar în ziua scandalului în piscina cu pricina, în semn de veșnică amintire.

Voi fi clienta altui spa, cu regret. Adio! Am avut o presimțire și am mai făcut așa ultimele poze”, a anunțat Mariana Moculescu, care a făcut și plângere la DSP după cele întâmplate la piscina de lux pe care o frecventa de aproximativ șate ani de zile.

20 de euro, abonamentul pe OnlyFans

La 54 de ani, Mariana Moculescu a uimit pe toată lumea atunci când a anuțat că și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans.

Prima săptămână a fost gratuit. Abonamentul costă 20 de dolari! Conținutul postat este << adult>>”, a declarat Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!

Mariana Moculescu are 54 de ani și este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (85 de ani). Cei doi au divorțat cu scandal în 2000, după 11 ani de relație. Au împreună o fiică, pe Nidia Moculescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net