Mariana Moculescu, scandal monstru cu Poliția la piscină, a doua zi de Crăciun!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marina Moculescu a avut parte de un scandal monstru chiar în cea de-a doua zi de Crăciun! A mers să se relaxeze la SPA și a fost pe punctul să se ia la bătaie parte-n parte cu o turistă din Israel, care nu a respectat normele de igienă. Poliția a intervenit să aplaneze conflictul dintre cele două femei.

O vorbă din bătrâni spune că nu e bine să te iei la harță în ziua de Crăciun, căci așa o vei duce tot anul! Mariana Moculescu a avut parte, însă, de un Crăciun cu scandal! Fosta soție a lui Horia Moculescu a mers să se relaxeze în cea de-a doua zi de Crăciun la un SPA de lux din Capitală, pe care îl frecventează de mai mulți ani încoace.

Ajunsă la fața locului, Mariana a fost pe punctul să fie luată al bătaie de o turistă din Israel, pe care a filmat-o când intra încălțată în adidașii de stradă, plini de noroi, îdirect în SPA. Imediat, spiritele s-au inflamat la greu!

Ieri 26 decembrie, s-a întâmplat un incident foarte grav. O turistă israeliană a intrat încălțată cu pantofii plini de noroi și microbi de pe stradă în sala de piscină și jacuzzi la ditamai hotelul de lux.

„Să intri în zona piscinei cu pantofii de pe stradă mi se pare halucinant!”

„A refuzat să își pună papuci, a refuzat cu impertinență să-și pună protecție din plastic, papuci. M-a agresat verbal și fizic, m-a amenințat cu bătaia, m-a înjurat. Recepționerul m-a mințit cu nerușinare, luându-i acesteia apărarea si spunându-mi că are pantofi noi în picioare, lucru absurd și neadevărat.

Am fost agresată fizic de aceasta pentru că filmam pantofii ei neprotejați și murdari! I-au luat toți apărarea israeliencei spunând că e gravidă!”, ne a povestit, revoltată, Mariana Moculescu.

Aceasta a chemat, într-un final, un echipaj de Poliție, la fața locului, ca să-i facă dreptate în conflictul aprins cu turista din Israel. Iată, însă, că toate oalele s-au spart tot în capul Marianei, care a fost gata să-și ia și o amendă usturătoare pentru...scandal!

Sauna este foarte murdară și dușurile sunt murdare și cu mucegai pe pereți, este un focar de infecție. La intrarea în SPA este un aparat electronic de înfășurare a pantofului cu plastic. De asemenea sunt și pungi speciale de protecție a pantofilor, asta pâna în vestiare. Dar, să intri în zona piscinei cu pantofii de pe stradă mi se pare halucinant!

„Polițiștii chemați de mine au spus că mă amendează pentru scandal!”

La început, i-am făcut observație frumos, dar a refuzat să părăsească piscina și a continuat să se plimbe prin SPA cu pantofii murdari de pe stradă. A intrat în zona piscină și jacuzzi cu pantofii de pe stradă, cu noroi, microbi, bucăți de frunze moarte. Și-a curățat pantofii la dușuri unde a lăsat dâre întregi de noroi și frunze moarte. Sunt microbi mulți: E-coli, otrava de șobolani, excremente de animale etc.

Polițiștii chemați de mine au spus că mă amendează pentru scandal! La final, eu am fost cea declarată vinovată și ea nevinovată de către polițiștii chemați chiar de mine la fata locului și de către personalul SPA-ului. În epoca Covid, să se întâmple așa ceva este strigător la cer!

Se ia apărarea străinilor in Romania indiferent de problemele reale pe care acestia le creează. Pentru ce aceasta atitudine de servitori? Cine se ocupa de curățenia și igiena piscinelor? DSP-ul?”, a mai povestit Mariana, contrariată pentru Click!

Mariana Moculescu este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu. De curând, acesta a anunțat că s-a apucat de Onlyfans pentru a face bani. Mariana speră să câștige milionul de euro din pozele cu conținut explicit postate pe contul de Onlyfans, pentru care abonații ei trebuie să achite nu mai puțin de 20 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net