Tratament de prințesă pentru fiica Elei Crăciun, la început de an școlar. Relaxare totală la SPA

Ultima actualizare:

Ela Crăciun a celebrat începutul unui nou an școlar alături de fiica sa, Alesia, într-o manieră cu totul specială. Influencerița a decis să petreacă o zi memorabilă la SPA, alături de micuța ei, unde s-au relaxat după pofta inimii.

Tratament de prințesă pentru fiica Elei Crăciun, la început de an școlar
Tratament de prințesă pentru fiica Elei Crăciun, la început de an școlar

,,Începem anul acesta școlar în forță, cu toți copiii aflați în forme diferite de învățământ, de la grădiniță, apoi clasa a patra și culminăm chiar cu clasa a zecea. Spre bucuria Alesiei, anul acesta am simțit nevoia să schimb ritualul de pregătire pentru școală și am ales să petrec timp de calitate cu fiica mea, la SPA, locația mea de suflet, unde evadez de fiecare dată când am nevoie de relaxare. A fost atât de entuziasmată și a plecat de acolo cu un zâmbet atât de larg, încât cred că vom face o rutină permanentă din mersul împreună la un incredibil masaj asiatic”, a declarat Ela Crăciun despre clipele de relaxare petrecute la SPA.

«Sunt din ce în ce mai emoționată»

Alesia a fost în special entuziasmată de tratamentul de prințesă pe care l-a primit. Ela Crăciun și fiica ei au petrecut clipe prețioase împreună, s-au relaxat și au uitat de toate grijile. Ela Crăciun vrea să fie fresh la începutul anului școlar, pentru a o susține pe fiica ei, care începe clasa a patra. 

,,Știu că ar trebui să fie deja o rutină pentru mine prima zi de școală, însă în cazul meu este cumva invers. Sunt din ce în ce mai emoționată pentru că vreau să mă bucur mereu de copiii mei și să le pot fi alături în prima zi de școala. Acum cu Alex la liceu sunt conștientă că nu vor mai fi atât de multe începuturi de an școlar, de care să ne putem bucura cu toții, ca o familie”, a completat Ela Crăciun vizibil emoționată despre începutul noului an școlar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net