Tratament de prințesă pentru fiica Elei Crăciun, la început de an școlar. Relaxare totală la SPA

Ela Crăciun a celebrat începutul unui nou an școlar alături de fiica sa, Alesia, într-o manieră cu totul specială. Influencerița a decis să petreacă o zi memorabilă la SPA, alături de micuța ei, unde s-au relaxat după pofta inimii.

Tratament de prințesă pentru fiica Elei Crăciun, la început de an școlar
Tratament de prințesă pentru fiica Elei Crăciun, la început de an școlar

,,Începem anul acesta școlar în forță, cu toți copiii aflați în forme diferite de învățământ, de la grădiniță, apoi clasa a patra și culminăm chiar cu clasa a zecea. Spre bucuria Alesiei, anul acesta am simțit nevoia să schimb ritualul de pregătire pentru școală și am ales să petrec timp de calitate cu fiica mea, la SPA, locația mea de suflet, unde evadez de fiecare dată când am nevoie de relaxare. A fost atât de entuziasmată și a plecat de acolo cu un zâmbet atât de larg, încât cred că vom face o rutină permanentă din mersul împreună la un incredibil masaj asiatic”, a declarat Ela Crăciun despre clipele de relaxare petrecute la SPA.

«Sunt din ce în ce mai emoționată»

Alesia a fost în special entuziasmată de tratamentul de prințesă pe care l-a primit. Ela Crăciun și fiica ei au petrecut clipe prețioase împreună, s-au relaxat și au uitat de toate grijile. Ela Crăciun vrea să fie fresh la începutul anului școlar, pentru a o susține pe fiica ei, care începe clasa a patra. 

,,Știu că ar trebui să fie deja o rutină pentru mine prima zi de școală, însă în cazul meu este cumva invers. Sunt din ce în ce mai emoționată pentru că vreau să mă bucur mereu de copiii mei și să le pot fi alături în prima zi de școala. Acum cu Alex la liceu sunt conștientă că nu vor mai fi atât de multe începuturi de an școlar, de care să ne putem bucura cu toții, ca o familie”, a completat Ela Crăciun vizibil emoționată despre începutul noului an școlar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png