Mariana Moculescu, ipostaze interzise cardiacilor! A pozat aproape goală, la 54 de ani

La 54 de ani, Mariana Moculescu a renunțat la orice fel de inhibiții! Fosta soție a lui Horia Moculescu și-a deschis cont pe platforma OnlyFans și vrea să devină o femeie bogată și chiar să le întreacă pe „veteranele” din domeniu. Cu toate acestea, bruneta este extrem de generoasă, așa că împărtășește cu urmăritorii din social media câteva postări de-a dreptul „obraznice”.

Mariana Moculescu a pozat aproape goală, la 54 de ani

Pentru cei care se gândeau că numai bărbații care plătesc abonament pe canalul ei de OnlyFans pot avea acces la postările sale „deocheate”, Mariana Moculescu s-a gândit să le facă tuturor o surpriză de zile mari! Astăzi, bruneta a postat pe Facebook două fotografii desprinse din filmele pentru adulți. 

Lipsită de inhibiții, Mariana Moculescu a îmbrăcat un set de lenjerie intimă format din chilot brazilian și sutien, la care a asortat o pereche de cizme negre până peste genunchi și s-a pozat de jos în sus, iar „peisajul” a fost...răvășitor!

Deși multă lume i-a criticat acțiunile din ultima perioadă, Marianei pare să nu-i pese deloc de gura lumii. În fond, vrea să fie independentă și să-și plătească singură facturile, chiria și necesitățile de zi cu zi. 

Citește și - Punct ochit! Mariana Moculescu și-a găsit iubit cu bani: «Doamne, ce bine e să fii așa!»

La 54 de ani, Mariana Moculescu arată cum nu se poate de bine și poate concura, cu ușurință, cu puștoaicele de liceu. Nu ne credeți? Priviți imaginile!

Mariana Moculescu, sexy pe OnlyFans
Mariana Moculescu, sexy pe OnlyFans

Vrea să devină „milionară” prin intermediul platformei OnlyFans

Recent, Mariana Moculescu a declarat în spațiul public că speră să devină cât se poate de bogată de pe urma postărilor intime din OnlyFans. Bruneta este ambițioasă și știe că poate să le ofere domnilor generoși din punct de vedere financiar un content de calitate, fix pe placul lor. 

În urmă cu doar câteva zile, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru click.ro, Mariana Moculescu oferea detalii despre prețul abonamentului, dar și despre generozitatea cu care își tratează noii abonați: gratuitate pentru o săptămână!

Prima săptămână este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Conținutul postat va fi << adult>>”, a declarat Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!

Simona Trașcă este și ea vedetă pe OnlyFans

Mariana Moculescu nu este singura persoană publică de la noi care a apelat la OnlyFans pentru a obține bani. Simona Trașcă postează și ea conținut erotic pe platforma pentru adulți și se declarată mulțumită de activitatea sa. 

Mai mult, blondina a mărturisit în presă că fiul ei a fost total de acord cu ceea ce face și chiar a încurajat-o să-și urmeze idealurile și tot ce o face pe ea fericită. Pentru că este foarte mulțumită de câștigurile pe care le are de pe urma platformei OnlyFans, Simona a declarat că regretă că nu s-a apucat mai devreme de această activitate.

„Nu o să spun niciodată cât câștig eu din Only Fans. E urât să zic cât câștig. Sunt foarte mulțumită și îmi pare rău că nu mi-am făcut mai din timp. Eu am avut o grămadă de ședințe foto în lenjerii intime și înainte. Era și păcat să nu postez sexy din moment ce încă mai sunt sexy, când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu”, a spus Simona Trașcă, pentru spynews.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
andreea balan mama surogat e1645168800725 jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
banner cristina siscanu png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image png
image png
image png
Finală primului sezon Power Couple România – La bine și la greu și-a desemnat aseară câștigătorii: Daiana Anghel și Sorin Gonțea
image
actualitate.net
image
actualitate.net