Mariana Moculescu a ajuns pe masa de operație. Primele imagini cu vedeta: „Un mare curaj, pentru că eu sunt o fricoasă”

#Exclusiv Click!

Mariana Moculescu a întinerit! Ajunsă la vârsta de 55 de ani, vedeta a decis să își facă o schimbare de look radicală, așa că a apelat la bisturiul medicului estetician. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a dorit să își recapete încrederea în sine, motiv pentru care a decis să își facă un mini lifting facial care a schimbat-o foarte mult! În bine, desigur! În plus, operația a fost și un act de curaj din partea sa, având în vedere că se confruntă cu atacurile de panică.

Mariana Moculescu, pe masa de operație!
Mariana Moculescu, pe masa de operație!

Mariana Moculescu, pe masa de operație!

Operația pornește de la 2.000 de euro și ajunge chiar și la 6.000 de euro, a declarat Mariana Moculescu pentru Click! Vedeta ne-a mărturisit că cea care a îndemnat-o să apeleze la această procedură este chiar fiica sa , Nidia, care a dorit să îi ofere mamei sale o experiență care să o întinerească. Și se pare că a și reușit. Vedeta se declară foarte încântată de rezultat și spune că nu ar vrea să se oprească aici. 

Mariana Moculescu este de părere că operațiile estetice sunt bine venite, atât timp cât sunt făcute cu măsură și orice femeie poate apela la ele, mai ales doamnele trecute de prima vârsta a tinereții.

„E prima mea operație estetică la vedere. Am mai făcut la 30 de ani o liposucție, iar acum am făcut un semilifting facial și aș vrea să îi mulțumesc doctorului estetician Marian Simion. 

A fost o operație cu anestezie locală, un mare curaj, pentru că eu sunt o fricoasă. Sunt mai mult de atât, sunt o panicoasă, fac atacuri de panică din tinerețe și am precizat asta doctorului. Totul a decurs excepțional de bine, de la început până la sfârșit. A durat o oră și jumătate și datorită anesteziei locale nu am simțit durere, însă am fost conștientă de toate etapele intervenției chirurgicale. 

A fost ceva inedit, în afara faptului că m-a întinerit. Anestezie locală se face prin mai multe înțepături, apoi se face o incizie, se taie, se decupează, se cauterizează. Am avut cu mine un prieten absolvent de arte, mă mir că a rezistat să se uite, până la un moment dat, când se trăgea de pielea feței și atunci a plecat că i s-au înmuiat picioarele. 

Pe mine m-a dus Nidia, fiica mea, ea și-a dorit foarte mult pentru mine acest lucru, să-mi fie redată tinerețea pe chip. În ciuda faptului că eu am făcut foarte multă gimnastică, și gimnastica feței nu doar a corpului, am și renunțat la fumat de 3 ani de zile și am avut grijă să folosesc mereu creme, uleiuri.”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net