Moculeasca, out de pe OnlyFans o lună! De ce a renunțat la materialele pornografice: „Păcatele mele...!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mariana Moculescu intră, din nou, în pâine, pe OnlyFans! Fosta soție a lui Horia Moculescu și-a reluat postările deocheate pe renumita platformă cu conținut pentru adulți. Mariana a făcut pauză timp de o lună, în perioada Postului Paștelui. Vedeta s-a abținut din a posta, punând pe pauză, cel puțin pentru o vreme, activitatea pe platformă. Motivul? Nu și-a dorit să facă păcate.

Mariana Moculescu a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că, la vârsta de 54 de ani, își face cont pe OnlyFans. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a luat această decizie controversată, după ce văzut că nu se mai descurca deloc cu banii. Aceasta rămăsese în urmă cu plata chiriei, riscând chiar să fie evacuată din casă.

Mariana Moculescu: „Nu am mai postat! Mi-a fost frică să nu-mi fac păcate!”

Mariana a demonstrat că nu are inhibiții, așa că ne-a declarat că postează și conținut pentru adulți pe această platformă. A reușit chiar să obțină venituri frumușele, însă, luna trecută, și-a sistat activitatea și a ieșit în pierdere.

Vedeta a luat această decizie după ce o prietenă i-a atras atenția că este Postul Paștelui, și nu se cuvine să posteze poze indecente.

Am luat pauză de o lună de la OnlyFans. Nu am mai postat! Mi-a fost frică să nu-mi fac păcate! Cum să apar dezbrăcată în post?! Mi-a atras cineva atenția! Abia acum am început să repostez!”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Click!

Mariana a reînceput de luni, 24 aprilie, postările, sperând că va produce într-un timp scurt banii pe care i-a pierdut în perioada în care a fost inactivă.

Mariana Moculescu: „Abonamentul la mine costă 20 de dolari”

La 54 de ani, Mariana Moculescu a uimit pe toată lumea, atunci când a anuțat că și-a făcut cont pe celebra platformă cu conținut pentru adulți, „OnlyFans”.

Prima săptămână a fost gratuit. Abonamentul la mine costă 20 de dolari! Conținutul postat este << adult>>”, a declarat Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!

Mariana Moculescu are 54 de ani și este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (85 de ani). Cei doi au divorțat cu scandal în anul 2000, după 11 ani de relație. Au împreună o fiică, pe Nidia Moculescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net