Mașina lui Putin, ținta unei tentative de asasinat?: «A răsunat o bubuitură puternică»

15 septembrie 2022 11:45   Internațional
Ultima actualizare:

Mașina în care se afla Vladimir Putin a fost ținta unui posibil atac, după ce o «bubuitură puternică» s-a auzit la «roata din stânga din față», relatează publicația Daily Mail, citată de Adevarul.ro

Președintele Rusiei a scăpat nevătămat, însă gărzile de corp prezidențiale au dispărut, în contextul unor afirmații potrivit cărora informații secrete despre activitatea președintelui ar fi fost compromise. Știrea a fost publicată pe canalul de Telegram, General SVR, considerat una dintre puținele surse de informație anti-putiniste, ce raportează asupra războiului din Ucraina. 

Potrivit General SVR, Putin se întorcea la reședința sa din Moscova, într-un convoi de cinci mașini, liderul de la Kremlin aflându-se în a treia. 

În drumul spre reședință, la câțiva kilometri distanță, prima mașină de escortă a fost blocată de o ambulanță, iar a doua mașină a circulat fără oprire”. În autovehiculul în care se afla Putin „a răsunat o bubuitură puternică de la roata din stânga din față, urmată de un fum puternic”, a relatat canalului de Telegram General SVR.

Ulterior, cadavrul unui bărbat ar fi fost găsit la volanul ambulanței, care a blocat prima mașină din convoi”, a mai adăugat sursa menționată. 

Citește întreaga știre pe Adevărul.ro

Mai multe