Meghan Markle și prințul Harry, prima fotografie-portret de când au părăsit Casa Regală

19 octombrie 2020 9:51   Internațional
Ultima actualizare:

Le priește noua viață! Meghan Markle și prințul Harry sunt doar zâmbete în primul lor portret oficial de când au renunțat la Casa Regală a Marii Britanii.

Fotografia, care a fost făcută de Matt Sayles pentru viitorul Time100 Talk al lui Meghan și Harry, a fost lansată în urmă cu câteva zile. Meghan și Harry găzduiesc discuția pe 20 octombrie, cu cofondatorul Reddit Alexis Ohanian, CEO-ul Rappler Maria Ressa și gazdele podcast-ului Teenager Therapy ca invitați.

Meghan și Harry apar relaxați în imaginea alb-negru, el stând dezinvolt pe brațul unui scaun în care stă ducesa. De asemenea, actrița din "Suits" își sprijină brațul în poala soțului ei și zâmbește camerei de fotografiat, potrivit etonline.com

Ducii s-au mutat în Monecito

Cei doi și-au anunțat intenția de a renunța la rolurile de membr ai familiei regale în ianuarie și și-au finalizat sarcinile în martie. În lunile următoare, au stabilit reședințe în Canada și Los Angeles, înainte de a se muta în „casa lor” din Montecito, în Santa Barbara, în timpul verii. O sursă a declarat recent pentru ET că zvonurile despre certurile cu Casa Regală sunt exagerate și că Meghan și Harry s-au apropiat și mai mult de familia prințului, în timpul pandemiei de coronavirus.

Mai multe