Membru al familiei regale, implicat într-un accident rutier! Vinovat este chiar prințul

15 iunie 2019 12:25   Internațional
Ultima actualizare:

Probleme pentru familia regală britanică, la câteva luni după ce Prințul Philip a fost implicat într-un accident rutier. De data aceasta este vorba de Ducele de Kent (83 de ani), care este anchetat acum de poliție, după ce a lovit o altă mașină care circula regulamentar pe A27, în Brighton.

Ducele de Kent a fost implicat într-un accident de mașină. În celălalt autoturism se afla Olivia Fellows, o studentă de 21 de ani care conducea un Mini Cooper. Tânăra a fost în stare de șoc după accident.

„Mergeam cu 60 de km/h când dintr-odată un Jaguar a ieșit în fața mea. Am văzut Jaguarul în stânga mea și părea că vrea să mă depășească, apoi s-a răzgândit, iar mai apoi a încercat din nou. Mi-a tăiat calea, dar a fost atât de aproape că a trebuit să frânze, astfel aș fi intrat în altcineva. Airbag-urile s-au activat și motorul meu scotea fum. Am fost șocată. M-am lovit rău la mână”, a povestit studenta, citată de Daily Mail. Ducele de Kent nici nu s-a sinchisit să se oprească să vadă ce s-a întâmplat cu tânăra. Prințul Edward, vărul primar al Reginei Elisabeta, și-a văzut liniștit de drum, deși cauzase un accident rutier. Incidentul a avut loc pe 2 iunie și a fost confirmat de Palatul Buckingham. 

Prințul Philip, implicat într-un accident rutier la 97 de ani

Accidentul vine la doar cinci luni după ce Prințul Philip a cauzat un eveniment rutier, după ce i-a ieșit în față unei femei, pe o stradă din Sandringham. Soțul Reginei, care avea 97 de ani la acea vreme, a fost nevoit să fie scos din Land Rover-ul său, după ce se răsturnase cu autoturismul. Pasagera din cealaltă mașină. Emma Fairweather, s-a ales cu o mână ruptă iar șoferița Ellie Townsend s-a lovit la genunchi. 

Citește și

Câte amante ar fi avut Prințul Philip! „Elisabeta știa, dar a acceptat”

De ce Prinţul Philip nu face transfuzie de sânge decât cu propria plasmă?

Mai multe