Michelle, mai sexy decât Melania? Fosta Prima Doamnă, într-o ținută extrem de mulată

13 iulie 2017 12:29   Internațional
Ultima actualizare:

A fost opt ani Prima Doamnă a Americii, iar stilul ei a făcut furori. Nici acum nu se lasă mai prejos. Michelle Obama (53 de ani) a fost prezentă la ESPY Awards, miercuri (12 iulie), unde i-a acordat premiul special pentru întreaga carieră lui Eunice Kennedy Shriver, pentru fondarea Special Olympics.

„Sunt alături de voi în seara aceasta pentru a onora o femeie uimitoare, o femeie care a crezut mereu că fiecare om e important și că toată lumea merită o șansă. Acum 50 de ani, ea a creat Special Olympics, iar de-a lungul vieții a transformat această idee vizionară într-un eveniment mondial”, a spus Michelle Obama, înainte de o chema pe scenă pe Eunice Kennedy Shriver. 

Eunice a ținut să o complimenteze pe Michelle, potrivit Daily Mail: „A fost o primă doamnă excelentă și va rămâne întotdeauna o primă doamnă excelentă!”.

Michelle Obama a purtat o rochie mulată, neagră, care i-a lăsat la vedere o parte din sânul stâng. Fosta Primă Doamnă a Americii a arătat excelent în ținuta care i-a evidențiat trupul tonifiat.

Mai multe