Momentul în care Jon Bon Jovi salvează o femeie care se pregătea să sară de pe un pod. VIDEO

12 septembrie 2024 8:53   Internațional
Ultima actualizare:

Cântărețul Jon Bon Jovi și echipa sa filmau un videoclip, când vedeta a văzut o femeie care se pregătea să sară în gol de pe podul din Nashville. Bon Jovi ți un membru al echipei sale s-au apropiat de femeie și au vorbit cu ea. Poliția din Nashville a postat imaginile de la fața locului și momentul în care legenda rock vorbea cu persoana care voia să-și pună capăt zilelor.

Incidetul a avut loc în timp de Jon Bon Jovi filma pe pod

Cântăreţul şi echipa sa de producţie filmau videoclipul pentru cea mai nouă piesă a lui Jon Bon Jovi. La un moment dat, au observat că o femeie trecuse de partea cealaltă a balustradei şi era pe punctul de a sări în râu, relatează CNN.

Împreună cu o persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită, Jon Bon Jovi s-a apropiat de femeie şi a început să vorbească cu ea, pentru a o convinge să nu facă gestul extrem. Legenda rock a vorbit cu femeie preț de câteva minute, apoi a ajutat-o să treacă peste balustradă, pe trotuar, aducând-o în siguranță.

Poliția din Nashville, mesaj viral

Filmarea care prezintă incidentul de pe pod a fost publicată miercuri de Departamentul de Poliție al Metroului Nashville. Momentele au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată pe pod.

În imagini se observă cum Bon Jovi filmează pe podul pietonal Seigenthaler pentru videoclip și în timp ce se deplasa cu echipa sa de filmare, a observat femeia ținându-se de marginea balustradei cu fața spre râu.

Imaginile arată cum cântărețul o îmbrățișează pe femeie imediat după ce o trece peste balustradă.

„Jos pălăria în faţa lui şi a echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marţi seară”, este mesajul foarte mediatizat al polițiștilor din Nashville.

Potrivit unei declarații postate miercuri pe pagina X a Departamentului de Poliție Metrou Nashville, muzicianul „a ajutat-o ​​să o convingă să coboare de pe marginea râului Cumberland în siguranță”.

„Cu toţii trebuie să contribuim la siguranţa celorlalţi”, a adăugat şeful poliţiei din Nashville, John Drake.

Videoclipul a fost repostat de numeroşi internauţi şi de mai multe publicaţii.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție al Metroului Nashville a declarat miercuri pentru CNN că femeia, al cărei nume nu l-a făcut public, a fost dusă la un spital local pentru tratament și evaluare.

Jon Bon Jovi nu a vrut să comenteze incidentul.

Mai multe