Pink, dezvăluire șocantă: ”L-am iubit pe Jon Bon Jovi”

Ultima actualizare:

    I-a făcut mprturisirea când i-a dat premiulFoto: Instagram
I-a făcut mprturisirea când i-a dat premiulFoto: Instagram

Pink, în vârstă de 41 de ani, a făcut o dezvăluire șocantă duminică, la gala premiilor Billboard? ”L-am iubit pe Jon Bon Jovi”. Diva a făcut dezvăluirea când Jon Bon Jovi i-a înmânat premiul pentru întreaga ei carieră.

Ea a declarat că era îndrăgostită până peste cap de Jon Bon Jovi, 59 de ani, când avea 8 de ani și vestea că acesta s-a căsătorit i-a distrus inima. Cei doi muzicieni sunt prieteni de multă vreme și s-au cunoscut la scurt timp după 1989, când Bon Jovi s-a căsătorit cu Dorothea. Pink i-a mai spus rockerului că ”după ce i-a frânt inima l-a înlocuit cu Sebastian Bach” și că atunci când s-au cunoscut și ea avea 22 de ani, ”nu mai simțea nimic pentru el”.

/Pink a dezvăluit care este secretul longevității căsniciei ei

Pink, internată în spital. S-a ales cu o fractură chiar înainte de Crăciun

Pink l-a cerut de soț

Celebra cântăreață Pink a dezvăluit care este secretul longevității căsniciei ei cu Carey Hart (45 de ani), campion de motocross. Cuplul lor rezistă, în ciuda suișurilor și a coborâșurilor din viața lor comună. Vedeta a dezvăluit că au știut să facă mereu concesii! Dar relația lor nu a fost mereu roz. În 2001, cântăreața l-a cunoscut pe campionul de motocross. A fost dragoste la prima vedere. După 4 ani de viață comună, Pink l-a cerut în căsătorie pe Carey Hart, în 2005. Nunta a avut loc un an mai târziu, în Costa Rica. Pink, pe numele adevărat Alecia Beth Moore, are averea de 200 de milioane de dolari și doi copii, Willow, de 9 ani, și Jameson, de 4 ani, din căsnicia cu Carey Hart. Pink a făcut o dezvăluire șocantă: ”L-am iubit pe Jon Bon Jovi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net