O femeie a crezut că se urcă în Uber, dar a nimerit în mașina unui criminal! Cadavrul ei a fost descoperit la câteva ore

1 aprilie 2019 15:22   Internațional
Ultima actualizare:

Crimă șocantă în Columbia, Carolina de Sud! Samantha Josephson aștepta un Uber, vineri (29 martie), în jurul orei 2:00. Camerele de supraveghere au surprins-o în timp ce iese din local vorbind la telefon și se urcă în mașina greșită, crezând că e Uber-ul pe care îl comandase.

Tânăra s-a urcat într-un Chevrolet Impala în fața barului și nu a verificat pe aplicație dacă e Uber-ul pe care l-a comandat. Cadavrul Samanthei a fost găsit câteva ore mai târziu, pe un câmp. Trupul neînsuflețit al fetei prezenta numeroase răni la față, gât, abdomen și membre. Anchetatorii nu au dat însă detalii despre cum a fost ucisă Samantha Josephson. 

Prietenii ei, dar și bodyguard-ul baruli au văzut-o cum se urcă în mașină, dar au crezut că este cursa pe care tocmai ce o comandase. Uber-ul a sosit câteva momente mai târziu, după ce tânăra a plecat. Prietenii ei au alertat autoritățile la scurt timp, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Suspectul a fost arestat

Nathaniel David Rowland (24 de ani) a fost arestat în legătură cu uciderea și răpirea tinerei. El a fost văzut conducând aceeași mașină în care s-a urcat Samantha în seara crimei. Suspectul a fost prins sâmbătă (30 martie) în apropierea aceluiași bar de către un polițist. În mașina lui se afla o femeie, potrivit stirileprotv.ro.

Mai multe