Prințul Harry, dovadă emoționantă de iubire! Nu-și poate lua gândul de la noua iubită

24 noiembrie 2016 8:10   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Harry (32 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actrița americană Meghan Markle (35 de ani). Recent, acesta a vizitat Plaja Îndrăgostiților, situată la poalele muntelui Liamgia. acolo unde a salvat cinci pui de broască țestoasă.

 Harry a vizitat acest loc de vis, numit Plaja Îndrăgostiților datorită locației sale retrase, pentru a căuta cuiburile broscuțelor. Un detaliu inedit a atras atenția presei internaționale. Prințul poartă aceeași brățară ca noua lui iubită, Meghan Markle, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Anterior, el a luat parte la un eveniment local găzduit de localnici, unde a dansat pe ritmul muzicii tradiționale din Caraibe. Harry s-a îndrăgostit de acest loc spectaculos, care este și Patrimoniu Mondial UNESCO. Prințul Harry va petrece 15 zile în Insulele Caraibe, trimis din partea Reginei Elisabeta, pentru a celebra festivitățile anuale ale statelor din Caraibe. Aintiqua și Barbuda sărbătoresc 35 de ani de independență, iar Guyana și Barbados sărbătoresc 50 de ani.

Mai multe