Relația dintre Camila și Charles. Ducesa a apelat la un mesaj indecent pentru a-l cuceri pe prinț

12 aprilie 2022 7:47   Internațional
Ultima actualizare:

Povestea celor doi a început în 1960, când Prințul Charles și Camila s-au cunoscut. Aceștia urmau să aibă o frumoasă poveste de dragoste, datorită ducesei care a apelat la un truc, pentru a-l cuceri.

La sfârșitul anilor '60, cei doi au avut o scurtă relație înainte ca Charles să se alăture Marinei Regale. Ducesa nu și-a putut lua gândul de la prinț, astfel că a decis să apeleze la un mesaj ieșit din comun, ce îi avea ca protagoniști pe străbunicul lui Charles, regele Edward al VII-lea și pe Alice Keppel, o rudă de-a acesteia.

''Uite, străbunica şi străbunicul au fost împreună, aşa că noi de ce să nu facem asta'', i-a spus Camilia acestuia, conform okmagazine.ro.

Tom Quinn, istoric de meserie, a vorbit despre mesajul neobișnuit al femeii, despre care a spus că subliniază viziunea mai puțin conservatoare pe care aristocrația o avea cu privire la relațiile extraconjugale. De asemenea, acesta a adăugat că familia regală vede altfel lucrurile privind relațiile și nu-și fac griji pentru orice.

Aceasta a fost de fapt linia pe care a mers în conversaţie. Cred că asta spune multe despre felul în are familia regală vede genul acesta de lucruri.

Ei cred că doar clasa de mijloc trebuie să-şi facă griji cu privire la fidelitatea sexuală, pur şi simplu ei nu se gândesc la asta. Cred că au fost forţaţi să-şi facă mai multe griji acum, dar în trecut nu le-a trecut niciodată prin minte”, a adăugat el.

Drumul către relația perfectă

Citește și O nouă lovitură pentru Casa Regală a Marii Britanii! Organizația caritabilă a prințului Charles, controlată de polițiști 

Charles s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981, iar pe parcursul mariajului, cei doi au rămas prieteni. 

Aluzii au fost făcute, pe parcursul timpului, cu privire la relația extraconjugală a lui Charles. Ultima, chiar de Prinţesa de Wales, într-un interviu.

Eram trei în această căsătorie, aşa că era puţin cam aglomerat”, a declarat aceasta.

La câțiva ani de la divorțul dintre Charles și Diana, cuplul ''Camila și prințul'' a apărut. 

Aceștia au fost fotografiaţi împreună pentru prima dată când părăseau un local unde sărbătoriseră ziua de naştere a surorii ei.

După ani de zile, cei doi s-au căsătorit în prezenţa copiilor ei şi a prinţilor William şi Harry în 2005.

Citește și O nouă lovitură pentru Casa Regală a Marii Britanii! Organizația caritabilă a prințului Charles, controlată de polițiști

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe