Româncă aflată în scaun cu rotile, ucisă de soț cu ciocanul, în Spania!

12 septembrie 2020 13:58   Internațional
Ultima actualizare:

Românca ucisă de soț, în Spania, cu lovituri de ciocan în cap! Criminalul de 55 de ani și-a recunoscut faptele și a explicat de ce a luat decizia de a-i curma viața soției sale.

Familia de români locuia la Jerez, din Spania. Soțul ar fi vrut să se sinucidă, dar înainte de asta a decis să o omoare pe soția lui, pe care o îngrijea, fiind invalidă și trăind într-un scaun cu rotile, potrivit observatornews.ro. bărbatul a lovit-o pe soția lui, 53 de ani, cu ciocanul în cap. Apoi a înghițit toate pastilele de depresie pe care le avea în casă, pentru a-și pune capăt zilelor.

Găsit în stare gravă lângă victimă, românul a fost internat în spital, păzit de polițiști. El va fi mutat în penitenciar, având în vedere că starea lui s-a îmbunătățit. Ucigașul  și-a recunoscut fapta. 

Bărbatul a decis s-o omoare pe soție, după ce a considerat că îi era imposibil să se descurce singură dacă el se va sinucide. Femeia ucisă era invalidă și se afla într-un scaun cu rotile, iar soțul ei obișnuia să adune fier vechi în jurul orașului, pentru a-l vinde ulterior și a obține câțiva euro. Autopsia a dezvăluit cauza exactă a decesului și numărul de lovituri primite în cap de femeie.

Mai multe