Româncă de 30 de ani, ucisă pe o trecere de pietoni din Belgia! Șoferul a aruncat-o la 20 de metri

2 aprilie 2019 13:04   Internațional
Ultima actualizare:

O româncă de 30 de ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Bruxelles, Belgia. Șoferul criminal a aruncat-o pe Dariana Palcău la 20 de metri de locul impactului. Tânărul are 19 ani și avea permis de conducere provizoriu.

Dariana Palcău a fost ucisă pe o trecere de pietoni, duminică (31 martie), în jurul orei 11:30. Românca a ieșit  din Parcul Elisabeta şi s-a angajat în traversarea pe trecerea de pietoni a Bulevardului Jette, în Koekelberg. Două maşini s-au oprit pentru a-i da prioritate tinerei, însă a treia, Volkswagen Polo, a izbit-o în plin pe tânăra din Satu-Mare.  Echipajele de prim-ajutor sosite la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru tânăra româncă.

Șoferul susține că este nevinovat

Houssem-Eddine B., șoferul care a ucis-o pe româncă, susșine că nu are nicio vină. Tânărul a fost reținut de polițiștii belgieni și dus la audieri, însă a fost eliberat pentru că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor și nici nu avea cazier. Oamenii legii i-au suspendat permisul pentru 15 zile.

Șoferul susțin că el este, de fapt, o victimă. Tânărul le-a spus polițiștilor că a fost nevoit să conducă pntru că amica lui șofa băută cu peste 100 de km/oră, pe străzi unde limita era doar de 50, potrivit observator.tv

„Un vehicul cu remorcă a încetinit. Am crezut că vrea să vireze la stânga, aşa că l-am depăşit prin dreapta. Atunci am lovit-o pe femeie. Nu aveam mai mult la 40 de kilometri la oră", le-a spus Hossem-Eddine B. polițiștilor. 

Mai multe