Româncă de 32 de ani, ucisă de soț cu 10 lovituri de cuțit, în Italia! Ce a făcut bărbatul după crimă

8 decembrie 2020 13:44   Internațional
Ultima actualizare:

Crimă șocantă în Italia! Un român stabilit Pescia Fiorentina, regiunea Grosseto, și-a ucis cu sânge rece soția. Mădălina (32 de ani) a sfârșit omorâtă de partenerul ei de viață, Adrian (39 de ani). Tragedia a avut loc luni dimineață (7 decembrie).

În jurul orei 6.00, între Mădălina şi Adrian a izbucnit o ceartă, în timpul căreia bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe româncă în zona abdomenului și în torace, potrivit observatornews.ro. După ce a comis oroarea, bărbatul ar fi încercat să-şi dea foc sau să incendieze casa, pentru a acoperi urmele, cele două ipoteze fiind cercetate în prezent de procurori.

Soțul criminal a fost cel care a chemat carabinierii. El a fost dus sub pază la spitalul din Orbetello, cu arsuri și răni ușoare. Oamenii legii au găsit-o pe soția lui moartă, întinsă pe covor, între sufragerie și ușa de la intrare. Românul a ucis-o cu 10 lovituri de cuțit. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi încercat să se apere, însă nu a avut nicio șansă în fața bărbatului.

Mai multe