Româncă ucisă și aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania! Detalii cutremurătoare

19 februarie 2020 8:36   Internațional
Ultima actualizare:

Crimă șocantă în Spania! O tânără româncă a fost ucisă cu bestialitate de iubitul olandez. Alina Mocanu (34 de ani) era mama unui băiat de 14 ani. Suspectul de 59 de ani a fost arestat.

Cadavrul româncei a fost găsit, luni dimineață (17 februarie), într-un tomberon, de către lucrătorii de la salubrizare. Crima a avut loc pe strada Mostoles, aflată în municiplaitatea La Sabatera de Moraira, locuită în principal de stărini, relatează observator.tv. Potrivit presei locale, trupul neînsuflețit al Alinei Mocanu era înfășurat într-un cearcaf plin de sânge. Din primele informații reiese că iubitul româncei, un olandez de 59 de ani, ar fi ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit.

Românca l-a reclamat pe olandez în trecut, după ce a băut-o

Tânăra a fost tăiată în zona gâtului, dar și pe antebrațe. Criminalul a fost prins a doua zi. Arthur K este un cetățean olandez, cu care Alina Mocanu avea o relație. Bărbatul și-a recunoscut faptele. El le-a spus polițiștilor că nu a atacat-o pe partenera lui de viață într-un moment spontan de nebunie. 

În trecut, românca l-a reclamat pe bărbat, după un episod de violență, care a dus la despărțire. Cu toate acestea, recent cei doi au reluat relația și locuiau împreună. Alina Mocanu și Arthur K. erau împreună de mai bine de doi ani. 

Mai multe