S-a înregistrat cu telefonul în timp ce tortura și omora două prostituate! De ce susține că e nevinovat

24 octombrie 2016 8:26   Internațional
Ultima actualizare:

Un bancher britanic a ucis două prostituate indoneziene, în 2014 Cadavrele mutilate ale tinerelor au fost descoperite în apartamentul său din Hong Kong. Bărbatul a recunoscut că este vinovat de crimă.

Absolvent al facultății Cambridge și bancher de succes, Rurik Jutting (31 de ani) a comis o dublă-crimă, în Hong Kong. Poliția a găsit în apartamentul acestuia cadavrele mutilate ale prostituatelor Seneng Mujiasih (29 de ani) și Sumarti Ningsih (23 de ani), în noiembrie 2014.

Sumarti a fost găsită într-o valiză, în balconul lui Rurik Jutting. Femeia era moartă de cinci zile. Seneng era pe jos, dezbrăcată și mutilată. Potrivit The Sun, Rurik și-ar fi dat demisia de la Bank of America, unde câștigat 350.000 de lire pe an, cu doar câteva zile înainte să comită crima.

Procesul este în plină desfășurare, iar Rurik Jutting a pledat nevinovat, deși a recunoscut că le-a omorât pe cele două tinere.  El susține că suferă de o tulburare de personalitate și că nu este resposabil pentru faptele lui. Acesta este unul dintre cele mai mari procese de crimă din ultimii ani, în China. Oribila crimă i-a șocat pe locuitorii din Hong Kong, considerat unul dintre cele mai sigure orașe din lume. Bărbatul riscă să primească închisoare pe viață. 

Rurik a făcut pozele în timp ce le tortura pe Seneng Mujiasih și pe Sumarti Ningsih. Mai mult, bărbatul a înregistrat cu telefonul lui torturile la care le supunea pe tinere. Anchetatorii au găsit o înregistrare cu prima lui victimă, făcută chiar înainte ca aceasta să moară. 

Mai multe