S-au revăzut după 50 de ani. O scrisoare le-a schimbat viața: „Este de necrezut"

29 noiembrie 2023 19:33   Internațional
Ultima actualizare:

Ned Felder și Kris Feeney s-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie, după 56 de ani de când am avut prima corespondență din timpul războiului din Vietnam.

S-au văzut după 56 de ani

După ce au pierdut legătura în anii 1970, cei doi s-au reconectat după ce Feeney a contactat universitatea pentru a-l găsi pe Felder, care a ajuns la gradul de colonel și a servit ca judecător principal la Curtea de Apel Penală a Armatei SUA. Feeney a spus că decesele recente ale soțului și fiului ei au motivat-o să ia legătura cu Felder, scrie people.com.

„În viața mea s-au întâmplat multe lucruri care m-au făcut să vreau să-mi amintesc lucruri care erau importante pentru mine”, a spus Feeney despre pierderile ei personale, potrivit universității.

Cum s-au întâlnit cei doi 

La începutul acestei luni, de Ziua Veteranilor, prietenii de corespondență s-au unit pentru prima dată la universitate. În timpul întâlnirii, Feeney a putut să-i spună lui Felder cât de mult i-a influențat viața. Cei doi s-au îmbrățișat de mai multe ori. 

„Îți poți imagina ceva din anii copilăriei sau adolescenței – ceva care a fost doar o enigmă – să devină realitate?” Feeney spuse: „Este de necrezut”.

Ea a continuat: „Am tot ce mi-a trimis el vreodată, am arătat asta oricărei persoane din viața mea care a însemnat ceva pentru mine, așa că mulți oameni știau despre tine. El este doar unul dintre cei mai importanți oameni din lume pe care i-am cunoscut vreodată.”

Cum s-au împrietenit

Kristina Olson, o fetiță timidă de 12 ani care a bătut la ușile vecinilor din Michigan pentru a cere donații pe care să le trimită soldaților, a fost la fel de surprinsă și încântată când a văzut că un străin își făcuse timp să scrie un bilet de mulțumire pentru pachet. Așa că i-a scris înapoi. Și în acest mod a început prietenia lor.

Mai multe