Șocant! Cum s-a răzbunat o femeie, după ce cosmeticiana i-a refuzat programarea pentru extensii de gene

25 aprilie 2024 16:05   Internațional

O clientă, revoltată că i-a fost refuzată programarea pentru extensii de gene, ar fi recurs la un gest incredibil împotriva cosmeticienei. Nemulțumită și furioasă, femeia s-a răzbunat într-un mod neașteptat, astfel că, proprietara salonului cu pricina a trăit un adevărat șoc.

Cum s-a răzbunat o clientă după ce i-a fost refuzată programarea

Programarea pentru gene ar fi fost sursa de conflict între două femei din Chicago. Clienta, înverșunată că nu a mai putut beneficia de serviciile respective, ar fi recurs la un gest absolut șocant. Se pare că cea care deținea salonul de înfrumusețare, s-a trezit cu mașina incendiată. Aceasta a observat totul pe camerele de supraveghere!

Deși pare mai mult un scenariu de film, femeia s-a îngrozit când a privit înregistrările de pe camerele de supraveghere. Chiar în miez de noapte, o persoană îmbrăcată într-un hanorac alb, începe să dea târcoale în jurul mașinii cosmeticienei, apoi toarnă lichid inflamabil pe caroserie, după care dă foc autoturismului, fără să stea pe gânduri.

Cosmeticiana a depus plângere la poliție împotriva clientei

Cosmeticiana a trăit clipe de coșmar, după ce a văzut înregistrările alarmante, surprinse de camerele de supraveghere. Aceasta susține că vinovată ar fi chiar clienta pe care nu a primit-o la programarea pentru gene. Marcella Orr Cobbins a publicat în mediul online imagini din timpul infracțiunii, iar ulterior a depus o plângere la poliție.

De asemenea, proprietara salonului a adăugat la dosar chiar și mesajele dintre ea și clienta revoltată, susținând că ar fi fost amenințată. Pe de altă parte, femeia din Chicago a creat un cont pe platforma GoFoundMe, unde le-a arătat tuturor ce s-a întâmplat cu autoturismul ei. Aceasta a făcut și un apel către toți cei care sunt dornici să o ajute pentru a-și putea acoperi costurile survenite în urma incendiului. Până acum, cosmeticiana a strâns 1.570 de dolari din 50.000, potrivit NDTV.com.

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez asta în felul meu, dar fapta de a distruge ceva pentru care s-a muncit atât de mult, m-a lăsat fără cuvinte. Orice donație va fi foarte apreciată”, a spus Marcella Orr Cobbins.

Mai multe