Un antrenor de fitness de 33 de ani a murit infectat cu Covid-19: "Am fost unul dintre aceia care nu cred!"

20 octombrie 2020 14:03   Internațional
Ultima actualizare:

Antrenorul de fitness Dmitriy Stuzhuk a murit la 33 de ani, infectat cu noul coronavirus, după ce s-a îndoit anterior de existența virusului. În urmă cu trei zile, Stuzhuk a distribuit o postare pe Instagram în care își actualiza cei 1,1 milioane de fani în legătura cu starea sa de sănătate.

Dmitriy Stuzhuk a publicat mai multe fotografii de pe patul de spital. El a dezvăluit că în timpul unei călătorii recente în Turcia, s-a trezit într-o noapte cu dificultăți de respirație, dezvoltând o tuse a doua zi. Când s-a întors în Ucraina, Stuzhuk a fost supus unui test pentru coronavirus, care a revenit pozitiv. „Am fost unul dintre aceiea care nu cred în Covid ... până nu m-am îmbolnăvit”, a spus el în postarea sa de pe Instagram. „COVID-19 NU ESTE O BOALĂ DE SCURTĂ DURATĂ! Și este grea. ” Stuzhuk a adăugat la sfârșitul postării că starea sa era „stabilă”. O zi mai târziu, fosta soție a lui Stuzhuk, Sofia Stuzhuk, cu care avea trei copii, a anunțat pe Instagram că a murit. 

Tânăra de 25 de ani, care este și ea un influencer, a împărtășit apoi o a doua postare dedicată lui Stuzhuk, prezentând o altă poză cu copiii lor. „Pentru tot restul vieții mele îți voi rămâne recunoscătoare pentru cei trei copii frumoși ai noștri”, a scris ea. „Pentru toată experiența neprețuită. Și pentru cine am devenit cu tine. ” Cel mai mic dintre copiii lor are doar 9 luni.

Mai multe