Un bărbat de 29 de ani și-a violat bebelușul de 10 luni! Fetița a murit din cauza rănilor

13 octombrie 2020 11:17   Internațional
Ultima actualizare:

Monstru, nu tată! Povestea micuței Zara Scruggs a șocat o lume întreagă. Fetița a fost găsită într-o baltă de sânge, după ce tatăl ei, Austin Stevens (29 de ani) a violat-o și a lăsat-o să moară. După ce a comis atrocitatea, bărbatul a căutat pe Google: "cum știi dacă un bebeluș a murit". Ororile au avut loc în Pennsylvania, SUA.

Austin Stevens a fost arestat săptămâna trecută. Bărbatul și-a ucis fiica pe 3 octombrie. În timp ce bebelușul zăcea într-o baltă de sânge, el vorbea pe Instaram cu două femei, potrivit Daily Star. Anchetatorii  susțin că Stevens a agresat-o fizic pe Zara, provocându-i traume puternice la cap. În plus, el a agresat-o sexual Scruggs. Stevens încheiase un acord de custodie comună cu mama fetiței și tocmai se mutase într-o casă nouă. 

Peste 500 de oameni au venit la înmormântarea fetiței

Weekendul trecut, peste 500 de oameni au participat la înmormântarea fetiței.

“Vă iubesc pe toți, pentru că și voi o iubiți pe fiica mea. Vă apreciez pe toți cei care ați venit”, le-a spus Erica Scruggs, mama Zarei, celor care au venit la slujba funerară a micuței.

„M-a respectat întotdeauna și ne-a respectat pe toți întotdeauna. Nu ne-am gândit că așa ceva s-ar întâmpla nici într-un milion de ani. ”, a mărturisit bunica fetei. 

Mai multe