Un bărbat și-a ucis soția și copiii într-un ritual satanic înfiorător. „Era diavolul în casă”

14 februarie 2024 15:40   Internațional

Un bărbat și-a ucis soția și cei doi copii într-un ritual satanic înfiorător. Triplă crimă de o cruzime inimaginabilă a fost comisă de un bărbat din Palermo, Italia. Ritualurile religioase imposibil de descris, scrie presa din Italia, au durat 10 zile. Bărbatul s-a predat autorităților. Și-a mărturisit crima justificând că „era diavolul în casă”.

Câți oameni a ucis în total

Giovanni Barreca, un bărbat din Palermo, membru al unui grup satanic a recunoscut că și-a ucis soția și cei doi copii, în cadrul unor ritualuri religioase înfiorătoare, care s-au desfășurat timp de zece zile în localitatea Altavilla Milicia.

Potrivit autorităților, Antonella Salamone, în vârstă de 41 de ani, a fost ucisă în 2 februarie de către soțul ei, Giovanni Barreca, împreună cu un cuplu pe care l-a întâlnit la o biserică evanghelică

Detalii care vă pot afecta emoțional

Modul exact în care a fost comisă crima rămâne încă neclar, însă trupul femeii a fost ars și îngropat în apropierea casei lor din Altavilla Milicia.

Barreca, un fanatic religios obsedat de diavol, împreună cu complicii săi, Sabrina Fina și Massimo Carandente, i-au ucis și pe cei doi copii ai familiei, Kevin (15 ani) și Emanuel (5 ani). Cei doi băieți au fost sufocați, iar Kevin a fost găsit legat de un pat cu un lanț.

Abia pe 10 februarie, ucigașul a sunat la Poliție și a mărturisit că și-a ucis familia motivând că erau posedați.

Polițiștii s-au deplasat la locuința ororilor unde l-au găsit pe criminal și victimele sale.

Fiica de 17 ani, găsită în viață

Doar fiica adolescentă a lui Barreca, în vârstă de 17 ani a fost găsită în viață și într-o stare confuză. Ea a dezvăluit că a fost supusă unui ritual de exorcizare.

„Au făcut o exorcizare pentru a ne elibera de diavol”, a spus copila anchetatorilor.

Bărbatul și complicii lui Sabrina Fina și Massimo Carandente au fost arestați potrivit Corriere della Sera.

Mai multe