Video șocant! Momentul în care un bărbat împinge o femeie în fața metroului

15 ianuarie 2022 21:34   Internațional
Ultima actualizare:

Camerele de supraveghere ale unei stații de metrou din Bruxelles au surprins un incident șocant. Un bărbat a împins pe șinele de metrou o altă persoană aflată pe peron.

În timp ce metroul se apropia cu repeziciune, agresorul s-a îndreptat către victimă și a împins-o puternic pe aceasta pe șine. Din fericire, conductorul a oprit înainte să se întâmple o tragedie, avertizat și de oamenii de pe margine, care s-au strâns ulterior să o ajute pe femeie. Doar câteva secunde au făcut diferența însă, victima putând să fie ucisă dacă metroul nu s-ar fi oprit la timp.

Întâmplarea care se putea termina tragic a avut loc în stația Rogier din capitala Belgiei. Femeia a fost ajutată rapid de către oamenii din jur să se ridice, iar atât ea cât și conductorul trenului au fost duși ulterior la spital.

Conductorul trenului a văzut persoana pe șine și a oprit exact la timp prin frânarea de urgență. Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe cel care a împins-o pe femeie, care mai apoi a fugit de la fața locului. 

Incidentul a dus la întreruperea circulației metrourilor între stațiile Elisabeth și Arts-Loi. Deși a fugit imediat după ce a împins-o pe femeie, agresorul a fost între timp arestat, la câteva minute după ce a comis fapta. 

Mulțumită imaginilor cu suspectul distribuite serviciilor de poliție, el a fost interceptat la câteva minute după, în timp ce era în stația de metrou De Brouckère”, a declarat un purtător de cuvânt.

Imaginile camerlor de supraveghere au ajuns și pe internet, unde s-au propagat rapid. Cazul șocant a fost comentat de sute de ultilizatori.

Tânărul a fost intergorat de către oamenii legii, iar pe numele său a fost cerut un mandat de arestare pentru tentativă de omor. Magistratul care examinează cazul urmează să ia o decizie în termen limită de 48 de ore. 

Între timp, ancheta este în desfășurare pentru a determina exact circumstanțele evenimentelor și motivația suspectului de a o împinge pe femeie.

Mai multe