Panică la Metrou din cauza unui colet suspect. Cirulația a fost întreruptă 30 de minute

 Autoritățile au fost alertate vineri, 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, prin numărul de urgență 112, cu privire la existența unui pachet suspect la stația de metrou Piața Victoriei, în apropiere de Guvern.

Alerta a fost dată pentru metrol de la Piața Victoriei foto: Pixabay
Alerta a fost dată pentru metrol de la Piața Victoriei foto: Pixabay

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de itervenție, printre care și unități SRI, însă, din fericire, s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Cu toate acestea, pe perioada verificărilor, trenurile nu au mai oprit în stația Victoriei, iar circulația a fost întreruptă în jur de 30 de minute.

Alertă la metrou în legătură cu un bagaj suspect

„În urma unui apel la 112, a fost sesizat un colet suspect, la o stație de metrou din sectorul 1. La fața locului se află echipe mixte ale SRI și ale Poliției. Se pun în aplicare procedurile standard de investigare a coletului suspect”, a transmis SRI.

Echipele de geniști au fost trimise la fața locului, iar trenurile de metrou au trecut prin stație fără oprire până la finalul intervenției autorităților. Pirotehniștii au verificat dacă în coletul cu pricina erau prezente elemente explozive înainte de a ridica restricțiile de circulație.

De asemenea, persoanele care se aflau în zonă au fost evacuate, iar la fața locului au intervenit și mai multe echipaje de poliției.  În colet, polițiștii au găsit un fes și un încărcător de telefon, potrivit Digi24. Alerta a fost ridicată astfel, iar circulația metroului a putut reveni la normal. „Verificarea s-a încheiat, nimic de interes pirotehnic”, a mai transmis vineri, Serviciul Român de Informații.

A fost o situație asemănătoare și la o bancă din sectorul 4

Nu este singura intervenție de acest fel cu care s-au confruntat polițiștii bucureșteni în Ajunul Crăciunului. Oamenii legii au fost alertați la amiază privind un colect suspect uitat într-o bancă din sectorul 4.  În zonă au ajuns mai multe echipaje de poliție, jandarmi, pompieri și trupe antitero.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net