Momentul în care un tânăr sare în fața metroului din Moscova, dar scapă cu viață! Bărbatul va fi amendat pentru că "a întrerupt funcționarea metroului"

18 octombrie 2021
article img
Bărbatul a scăpat ca prin minuneFoto: captură video

Scene de coșmar filmate în Moscova, duminică după-amiază (17 octombrie)! Un călător a sărit pe șine, iar conductorul trenului care tocmai a intrat în stație a reușit să oprească garnitura în ultima secundă.

Incidentul a avut loc într-o stație de metrou de suprafață din capitala Rusiei. Filmulețele postate pe rețelele de socializare de martori arată un tânăr de 28 de ani care sare brusc în fața trenului când acesta ajunge în stație, relatează observatornews.ro. Conductorul a frânat brusc, iar trenul, care avea oricum o viteză redusă pentru că trecuse de jumătatea peronului, s-a oprit într-o secundă, evitând să-l lovească pe bărbat. Individul s-a ales cu mai multe vânătai, iar acum riscă o amendă de 1 milion de ruble, în jur de 12.000 de euro, pentru că a întrerupt funcționarea metroului. Conductorul va fi recompensat pentru reflexele sale rapide.