Sta┼úia de metrou ÔÇ×Eroilor 2ÔÇŁ va fi redenumit─â ÔÇ×Opera Rom├ón─âÔÇŁ

23 august 2021
image
Metrorex va redenumi sta┼úia de metrou ÔÇ×Eroilor 2ÔÇŁ ├«n ÔÇ×Opera Rom├ón─âÔÇŁ, cu titlu onorific

Sta┼úia de metrou ÔÇ×Eroilor 2ÔÇŁ va fi redenumit─â ÔÇ×Opera Rom├ón─âÔÇŁ p├ón─â la sf├ór╚Öitul anului, a anun╚Ťat Metrorex, scrie news.ro. Opera Na┼úional─â Bucure┼čti ├«mpline┼čte anul acesta 100 de ani iar Metrorex va redenumi sta┼úia de metrou cu titlu onorific, p├ón─â la sf├ór┼čitul anului.

Ini┼úiativa a pornit din ideea ca Rom├ónia s─â se alinieze marilor capitale europene unde sta┼úia de metrou poart─â numele operei principale din ┼úara respectiv─â, transmite ONB. 

Construit─â ├«ntre anii 1950-1952 ┼či inaugurat─â ├«n 1953, cl─âdirea Operei Na┼úionale Bucure┼čti se bucur─â de o arhitectur─â somptuoas─â.

Sala Mare a Operei, disponibil─â spre vizionare ├«n cadrul turului virtual, este singura sal─â de spectacole din Bucure┼čti care ├«mbin─â ambian┼úa arhitectural─â specific─â ┼či posibilit─â┼úile tehnice de scen─â ┼či spectacol de ├«nalt nivel, elegan┼úa sa fiind unic─â ├«n capital─â.

Sala Mare are o capacitate de 915 locuri ┼či g─âzduie┼čte principalele spectacole de oper─â ┼či balet. Foaierul Galben, cu o capacitate de aproximativ 130 persoane, g─âzduie┼čte concerte sau recitaluri, dar ┼či recep┼úii ┼či cele dou─â foaiere pentru ├«nt├ómpinarea publicului folosite ┼či pentru expozi┼úii.

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
cub anca badiu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg